Er lijkt een bieder te zijn voor Virgin Radio…

Er lijkt een bieder te zijn voor het te koop staande Virgin Radio...Twee weken geleden maakte de Britse krant The Times al bekend dat er interesse bestaat voor het te koop staande Virgin Radio. De zender staat al sinds april 2007 te koop en de huidige eigenaar SMG raakt de zender zelfs aan de straatstenen niet kwijt. De interesse die begin februari bekend werd, was afkomstig van UTV en Guardian Media Group (GMG). Die laatste partij heeft nu bekend gemaakt af te haken. En de rest?

Nou… andere geïnteresseerden hebben aangegeven dat het moeilijk is om de financiering rond te krijgen. SMG verwacht dat de verkoop van Virgin Radio zo rond de 70 miljoen pond zal opleveren.

Volgens Radio Today zijn er sterke aanwijzingen dat UTV als enige serieuze overgebleven partij een goede kans maakt om het winnende bod uit te brengen. Er zijn echter nog een paar andere partijen die ook in de race zijn, namelijk Global Radio, Absolute Radio en Phil Riley (voormalige baas van Chrysalis Radio). Het zou mooi zijn als SMG Virgin Radio nu een beetje redelijk snel kan verkopen, want het is net als met je huis… je wilt ook niet dat die té lang te koop staat. Dat geeft namelijk niet zo'n positief beeld voor potentiële kopers.

Zie ook:
- Interesse voor het in de etalage staande Virgin Radio
- Geen haast bij verkoop van Virgin Radio
- SMG raakt Virgin Radio niet kwijt

Lees ook:Geen haast bij verkoop van Virgin Radio
Lees ook:Eindelijk koper voor Virgin Radio
Lees ook:Interesse voor het in de etalage staande Virgin Radio
Lees ook:SMG raakt Virgin Radio niet kwijt
Lees ook:Virgin Radio stopt digitaal radiostation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>