Déjà Vu voor presentatrice Jeanne Kooijmans

Jeanne Kooijmans keert vanaf 8 maart 2008 weer terug naar Radio 2Tot dat Edwin Evers in 1997 voor de KRO bij 3FM de ochtendshow ging presenteren, was die taak in handen van Jeanne Kooijmans. Na de 'Breakfast Club' op 3FM is ze een tijdje actief geweest bij Radio 2. Momenteel presenteert ze elke werkdag bij Radio 5 het luchtige nieuws- en actualiteitenprogramma 'Café Kooijmans' en is muzieksamensteller, tekstschrijver en coach. Alsof ze nog niet druk genoeg is, keert ze ook terug naar Radio 2.

Vanaf 8 maart 2008 gaat Jeanne Kooijmans het KRO-programma Déjà Vu. Daarvoor heeft de publieke zender de zaterdagavond op Radio 2 vrijgemaakt. Kooijmans op Radio 2 betekent ook een terugkeer van de presentratice op die zender, een dubbele déjà vu dus.

In het drie uur durende programma is muziek te horen van de grootste albums uit de geschiedenis van de popmuziek. De huidige presentator van Déjà Vu , Ruud Hermans, gaat zich toeleggen op het programma 'American Connection', dat elke donderdag- en vrijdagnacht op Radio 2 te horen is. Kooijmans maakt sinds 1987 radioprogramma's voor de KRO, dus het programma Déjà Vu lijkt me een mooie beloning voor zo'n lange dienstbetrekking.

Zie ook:

- Jeanne Kooijmans genomineerd voor Zilveren RadioSter

Lees ook:Eerste bitch al op de hoogte van prijs
Lees ook:Stichting Nederlandse Top 40 en Radio 538 lanceren nieuw radiostation: Top 40 Radio
Lees ook:The Breakfast Club komt terug op de radio
Lees ook:Radioactive headlines week 8: Stenders, Evers, Jensen, Van Inkel
Lees ook:Classic FM slaat aan het podcasten

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Déjà Vu voor presentatrice Jeanne Kooijmans

  1. riki

    vannacht had ze ook vanwege dit nieuwe programma voor het laatst haar Radio 1 programma “voor 1 nacht” gepresenteerd

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    Drukke vrouw zeg!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>