Stichting Nederlandse Top 40 en Radio 538 lanceren nieuw radiostation: Top 40 Radio

Top 40 Radio is een 24 uurs non-stop digitaal radiostation, gebaseerd op de Top 40. Het station is een samenwerking tussen Radio 538 en de Stichting Nederlandse Top 40 en gaat verder op het huidige kanaal van Non Stop Top 40.

Top 40 Radio is via internet en mogelijk later ook via DAB+ en/of kabel te beluisteren. De populairste hits van dit moment en de grootste hits uit 50 jaar Top 40-geschiedenis zijn te horen. ‘De soundtrack van je leven op een station’, omschrijft Top 40-presentator Jeroen Nieuwenhuize het format van de zender. Zo wordt de luisteraar elke dag verrast met de Top 40 Shuffle. Ook komen de Number Ones voorbij. Elke vrijdag is de Media Markt Top 40 ook via het nieuwe station te horen.

Lees ook:Media Markt sponsort Top 40 op Radio 538
Lees ook:Grootste hits van 2008 in ‘Top 100 van 2008′
Lees ook:Soundtrack Top 40 op Radio 1
Lees ook:Jeroen Nieuwenhuize presenteert ‘Wheels On 7′ op tv
Lees ook:Jeroen Nieuwenhuize: middenvelder en Mister Top 40

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>