Radioactive headlines week 8: Stenders, Evers, Jensen, Van Inkel

Afgelopen woensdag presenteerde radio-dj Rob Stenders on air zijn nieuwe boek ‘Stenders Leesvermaak’. Daarin schrijft hij onder andere over zijn transfers van 3FM naar Yorin FM en weer terug. Een onthullende passage in het boek gaat over de zogenaamde anti-Robert Jensen-clausule dat Edwin Evers in zijn contract bij Radio 538 zou hebben. Evers ontkent bij monde van een woordvoerster. Maar er was meer nieuws.

Bezige bij Jeanne Kooijmans gaat naast haar dagelijkse programma op Radio 5 ook weer presenteren bij Radio 2. Vanaf 8 maart 2008 gaat Kooijmans het programma ‘Déjà Vu’ maken en daarmee maakt ze haar come-back bij Radio 2.

Nog meer transfer-nieuws, maar dan intern, kwam bij Q-music vandaan. Het werd eigenlijk al verwacht, maar nu is het definitief: Jeroen van Inkel verhuist van de ochtend naar de middag op Q. Daar zal hij elke werkdag tussen 16:00 en 18:00 uur te horen zijn. Vanaf maandag 10 maart 2008 zullen Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte de ochtendshow gaan doen, onder de bekende titel Ruuddewild.nl.

Meer headlines:
- Week 7
- Week 6

Lees ook:Vrijdagochtend: Laatste uitzending Jeroen van Inkel
Lees ook:Paul de Leeuw opent nieuwe ochtendshow Q-music
Lees ook:Q-music sidekick Patricia van Liemt schrijft boek over ivf (audio)
Lees ook:Jeroen van Inkel legt laatste hand aan misdaadroman
Lees ook:Déjà Vu voor presentatrice Jeanne Kooijmans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>