Eerste bitch al op de hoogte van prijs

Voor de tweede keer worden de Radiobitches Awards uitgereikt. Het stemmen is nog volop in gang, maar de eerste winnares van de prijzen voor de beste radiovrouwen is al bekend. Het gaat om de Oeuvre Award en die gaat dit jaar naar Jeanne Kooijmans. De 44-jarige presentatrice werkt momenteel voor Radio 5 en in het weekend bij Radio 2. Kooijmans ontvangt de Oeuvre Award 2008 vanwege…

Update (17 juni): Winnaars Radiobitches Awards '08 

haar geweldige stem en haar uitgebreide radiocarrière die begon op 24-jarige leeftijd in 1987. De jury van de Radiobitches Awards heeft Jeanne Kooijmans als winnares gekozen nadat professionals uit de radiowereld een pre-selectie hebben gemaakt van mogelijke winnaressen.

De reactie van de radiopresentatrice op het winnen van de prijs: "Ik maak geen radioprogramma’s om prijzen te winnen, maar nu ik de Ouevre Award win is de erkenning voor wat ik doe meer dan welkom!". Ze mag de prijs op 16 juni in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de overige awards.

Stemmen voor de Radiobitches Awards 2008 kan nog tot maandag 16 juni 15:00 uur, dus echt tot kort voor de uitreikingen. De lijst met nominaties is hier te bekijken.

Zie ook:
- Déjà Vu voor presentatrice Jeanne Kooijmans
- Nominaties Radiobitches Awards '08
- Prima line-up voor awardshow winnende bitches

Lees ook:Anne van Egmond ontvangt RadioBitches Oeuvre Award 2011
Lees ook:Vanavond uitreiking Radiobitches Awards 2009
Lees ook:Live video-registratie van Radiobitches Awards
Lees ook:Stemmen voor de RadioBitches Awards 2011
Lees ook:Radiobitches ’08: de winnende bitches (foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>