The Breakfast Club komt terug op de radio

Gisterochtend ontving ik een mailtje in mijn inbox met het nieuws dat The Breakfast Club weer terug op de radio komt. Aangezien het 1 april was en Rob Stenders & Co wel in zijn voor een goede grap, durfde ik het bericht niet direct voor waar aan te nemen. Het bericht is tot nu toe nog niet aangepast en dus lijkt het er op dat The Breakfast Club écht terugkomt. De zender wordt KXradio en Jeanne en Peter zijn er allebei weer bij.

In de jaren negentig trokken Peter van Bruggen en Jeanne Kooijmans de kar in de ochtend van Radio 3FM. Zij waren daarmee de voorgangers van Edwin Evers (die in 1998 de ochtend op zich nam) en later ook van Rob Stenders.

Half Nederland werd wakker met Jeanne en Peter en kan dat vanaf zaterdag 5 april 2008 ook weer. Dan is The Breakfast Club te horen op KXradio. Het duo begint echter niet om zes uur 's morgen zoals vroeger, maar 'pas' om negen uur.

Update: In de introductie schreef ik al dat het lijkt dat The Breakfast Club terugkomt. Niets is wat het lijkt, want de aankondiging van de comeback van het programma is tóch een 1 aprilgrap. Hmm, ben ik er toch half ingetrapt

Voor meer radiograppen lees ook eens Wat is dé 1 april radiograp?

Zie ook:
- Déjà Vu voor presentatrice Jeanne Kooijmans
- Zo begon het: Edwin Evers volgt Breakfast Club op

Lees ook:Zo begon het: Edwin Evers begint ochtendshow op 3FM
Lees ook:Annemieke Schollaardt nieuwe dj op KXradio
Lees ook:Déjà Vu voor presentatrice Jeanne Kooijmans
Lees ook:Wat is dé 1 april radiograp?
Lees ook:Evenbeeld Edwin Evers krijgt vorm

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “The Breakfast Club komt terug op de radio

 1. Erwin

  Het bleek dus toch een 1 april grap. En nog een doorzichtige ook…

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  @ Erwin: Ja, ik had ook al zo’n vermoeden… maar omdat het niet ontkracht werd, kben er een dag later alsnog ingetuind!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Annemieke Schollaardt nieuwe dj op KXradio | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>