Nominaties Gouden RadioRing bekend

Vanochtend zijn in het programma Evers Staat Op de nominaties bekend gemaakt voor de Gouden RadioRing. Edwin Evers was in 2006 zelf de winnaar met zijn ochtendshow op 538 en daarnaast won hij Zilveren RadioSter voor de beste radioman. Giel Beelen heeft goede kansen om naast twee Marconi Awards nu ook een Ring en een Ster te winnen.

Het ochtendprogramma Giel is genomineerd voor de Gouden RadioRing en Beelen zelf is genomineerd voor de Zilveren RadioSter. In totaal zijn er vier radioprijzen, het volledige overzicht staat hieronder. 

Gouden Radio-oortje (voor het beste radio-evenement)
- 3FM Het Huis Op De Neude
- Radio 2 Top 2000
- Radio Tour de France (Radio 1)

Zilveren RadioSter (voor de beste radioman en beste radiovrouw)
Mannen
- Edwin Evers (Radio 538)
- Giel Beelen (Radio 3FM)
- Frits Spits (Radio 2)

Vrouwen
- Claudia de Breij (ex-Radio 3FM)
- Sophie Hilbrand (Radio 1)
- Jeanne Kooijmans (Radio 5)

Gouden RadioRing (voor het beste radioprogramma)
- Giel (3FM)
- Midden in de Nacht Rick (Radio 538)
- Theater van het Sentiment (Radio 2)

Opvallend is dat Claudia de Breij onder de genomineerden staat, zij is namelijk al een tijdje niet meer op de radio te horen. Wellicht dat hier meespeelt dat er verder geen goede radiovrouwen zijn (in de oren van de luisteraars)? Ook Sophie Hilbrand is genomineerd voor de Zilveren Ster, terwijl ze ook genomineerd is door Veronica Magazine als slechtste radiopresentator.

Mensen konden tot 1 oktober stemmen. De genomineerden zijn bekend en zij moeten nog tot 26 oktober wachten, want dan vindt het Gouden Televizier-Ring Gala plaats waar de radioprijzen voor de tweede keer ooit worden uitgereikt.

Zie ook over RadioRing:
- Radio 538 breekt in bij uitzending 3FM
- Wie is er beter dan Edwin Evers?

Lees ook:Edwin Evers maakt genomineerden RadioRing 2009 bekend
Lees ook:‘Morgenstond’ van Radio NL wint Gouden RadioRing 2009
Lees ook:GIEL!, 3FM, Edwin Evers, Claudia de Breij en Mattie Valk winnen radioprijzen
Lees ook:Radioringen naar de publieken
Lees ook:Genomineerden AVRO Zilveren Sterren en Gouden RadioRing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>