Classic FM slaat aan het podcasten

'Classic FM Goes Pop' nu ook als podcast verkrijgbaarWat hebben klassieke muziek en de huidige hits uit de Top 40 met elkaar te maken? De overeenkomsten tussen oude en nieuwe muziek en de inspiratiebronnen van heden-daagse muzikanten werden onthuld tijdens 'Classic FM Goes Pop'. In mei stond de klassieke zender Classic FM één dag volledig in het teken van popmuziek. Voor iedereen die het gemist heeft of de themadag terug wil luisteren, is er nu de podcast.

Op vrijdag 23 mei stond Classic FM geheel in het teken van het verband tussen klassieke muziek en popmuziek. De zender liet luisteraars horen op welke manieren klassiek en pop elkaar ontmoeten. De complete uitzending van in totaal twaalf uur wordt nu in delen als podcast via iTunes aangeboden. Elke week worden er twee nieuwe uren van 'Classic FM Goes Pop' toegevoegd aan de podcast. Die delen zijn te downloaden via ClassicFM.nl.

Classic FM heeft tevens bekend gemaakt dat het vanaf nu regelmatig speciale uitzendingen en themadagen na uitzending op de radio ook als podcasts gaat aanbieden.

Zie ook:
- Opnieuw popmuziek op Classic FM

Lees ook:Klassieke meesterwerken in een popjasje
Lees ook:Classic FM goes Pop
Lees ook:800.000 ‘liefhebbers’ voor Classic FM
Lees ook:Jeugdigde luisteaar wint bezoek aan studio Classic FM
Lees ook:Opnieuw popmuziek op Classic FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>