Q-music heeft nog drie bekende dj’s op verlanglijstje

"Er zijn zeker een aantal mensen die ik heel graag bij Q zou willen hebben", aldus programmaleider Wouter van der Goes in gesprek met Radiofreak. Namen wil hij niet noemen "omdat de concurrentie waarschijnlijk ook op die drie namen aast en ik ze op dit moment nog niet kan gebruiken". Volgens Van der Goes biedt de huidige programmering er geen ruimte voor. Hij lucht in het interview ook zijn hart over het beleid bij Yorin FM.

De problemen zouden zijn begonnen toen Veronica FM werd omgedoopt in Yorin FM. "Waar we altijd heel erg scherp waren geweest en altijd heel erg hard werkten voor de toko stortte de creativiteit in en werden er mensen zomaar weggestuurd, het werd echt een hele nare tijd." Creatief directeur Robert Jensen was volgens hem ook niet meer toegankelijk voor zijn team, omdat hij er nooit was of zich opsloot om zijn programma te voicetracken.

God zelve

"Daar kwam bij dat Jensen een aantal van die mannetjes om zich heen had lopen die dachten dat ze God zelve waren. Die kwamen dan naar dj’s toe en zeiden dat ze hun programma beter op konden nemen, omdat dat strakker klinkt. Creativiteit werd gewoon doodgemaakt", aldus Van der Goes. Ook Gijs Staverman zou om onduidelijke redenen zijn weggehaald uit hun gezamenlijke middagprogramma, terwijl hij "helemaal niet weg wilde".

Het interview spreekt boekdelen en sluit helemaal aan bij wat andere oud-dj’s van Veronica FM en Yorin FM vertellen, zoals Rob Stenders, Jeroen van Inkel en Jeroen Kijk in de Vegte (sideckick van Jensen en later van Stenders). Jammer dat het zo moest lopen bij een radiostation dat juist alles hád om groot te kunnen worden. Conclusie is dat het management heeft gefaald, of in elk geval de bedrijfscultuur niet kon of wilde verbeteren. En die heeft hoorbaar effect op het product.

Bron: Radiofreak

Lees ook:
[ Audio ] Wouter van der Goes debuteert op Q-music
[ Audio ] Mister Feelgood Gijs Staverman op Q-music
________________________________________________________________

Lees ook:Rob Stenders niet bij Robert Jensen op de bank
Lees ook:Jeroen Kijk in de Vegte als “ambachtelijk” storyteller
Lees ook:KidV: geen vrienden met Jensen
Lees ook:[Audio] KidV bekritiseert Jensen
Lees ook:Is het radiosprookje van Rob Stenders uit?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>