[Audio] Wouter van der Goes debuteert op Q-music

Q-music lijkt steeds meer op het voormalige Veronica FM en Yorin FM, als we kijken naar de bezetting met Jeroen van Inkel, Gijs Staverman, Menno Barreveld en Wouter van der Goes. De nieuwe programmadirecteur van Q-music maakt elke werkdag ook een uurtje radio om feeling te houden. Vanaf vandaag doet hij de Hitlijn tussen 12.00 en 13.00 uur, waaruit je hier een korte aircheck-compilatie kunt horen.

Beluister een compilatie uit de eerste Hitlijn (2.36)
Q-music, maandag 2 oktober 2006, 12.00 uur

Het programma doet denken aan een verzoekuur dat Hitradio Veronica ooit uitzond met Jeroen van Inkel en lijkt mij een goede aanvulling op het Foute Uur. Na het beluisteren van de eerste Hitlijn moet ik zeggen dat Van der Goes het erg leuk invult. Hij heeft een presentatiestijl en stemgebruik ontwikkeld die ik in zijn begintijd bij 3FM erg apart vond, maar die nu goed overkomt.

Lees ook:
Programmaleiding Q-music maakt zelf ook vlieguren
Q-music moet Coca-Cola van de radio worden
[ Audio ] Van der Goes wordt programmaleider bij Q
________________________________________________________________

Lees ook:Q-music op rock-toer met de ‘Q-rock 100′
Lees ook:Programmaleiding Q-music maakt zelf ook vlieguren
Lees ook:Jong geleerd: Dochter Van Inkel op Q-music [audio]
Lees ook:[Audio] Mister Feelgood Gijs Staverman op Q-music
Lees ook:Jeroen van Inkel wil alternatief voor ochtendshows

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>