Jeroen Kijk in de Vegte als “ambachtelijk” storyteller

"Soms ben ik de eerste die Hilversum inrijdt en de laatste die er weer weggaat. Dat geeft juist wel een kick." Dat zegt Jeroen Kijk in de Vegte in Veronica Magazine over dagen waarop hij de ochtendshow op Caz! én RTL Boulevard presenteert. Hij zit als voormalige sidekick nu zélf op de belangrijkste uren van een radiozender. "Het is wel een extra last op mijn schouders. Ik voel me er wel verantwoordelijk voor, ja", zo bekent hij in het interview.

Hij wilde naar eigen zeggen niet persé op de voorgrond staan. "Ik ben niet zo hiërarchisch ingesteld. Toen ik samen met Ruud de Wild presenteerde, was het niet zo dat ik op zijn plek wilde zitten." Het ontstond volgens hem vanzelf, omdat hij in de tijd van Yorin FM als sidekick van Rob Stenders positief opviel. Waarom hij ook nog televisie wil maken? "Omdat ik het leuk vind om ambachtelijk verhaaltjes te vertellen. Dat sluit naadloos aan bij wat ik op de radio ook doe."
________________________________________________________________

Lees ook:Ruud de Wild opent nieuw atelier
Lees ook:Q-music-dj en Louis van Gaal fietsen voor goed doel
Lees ook:Ruud de Wild vanavond als reporter RTL Boulevard
Lees ook:Ruud de Wild ook dinsdag niet op 538
Lees ook:Ruud de Wild niet naar Q-music

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Jeroen Kijk in de Vegte als “ambachtelijk” storyteller

  1. Hola!

    Hahahaha! De eerste die Hilversum inrijdt? Volgens mij zit Caz! toch echt in Amsterdam… Mooi verhaal, maar het klopt niet.

      /   Reply  / 
  2. Radioactive Blog

    In de tijd dat hij bij Stenders op Yorin FM zat, klopte het wel. Maar dit is inderdaad een recent stuk. Nu kijken zowel het RTL-gebouw als het SBS-gebouw uit over het spoor, misschien dat-ie daarom in de war was? ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>