Nu al misbruik Verkiezing Het Lelijke Ding

Maandag kwam het Veronica Magazine met de aankondiging van de mediaprijs 'Het Lelijke Ding'. De genomineerden zijn inmiddels bekend en ook de veronderstelling dat de verkiezing niet heel serieus genomen moet worden, is correct. De redactie van het magazine heeft zelf de genomineerden bepaald. Genomineerde Froukje de Both maakt direct misbruik van de aandacht rondom de grappig bedoelde verkiezing.

> Zie hier de genomineerden voor Het Lelijke Ding 2008 < 

Het Radio 538-programma Niels en Froukje is genomineerd als slechtste radioprogramma. "Hiermee wordt jarenlang werk eindelijk beloond", aldus een woordvoerder van Radio 538. Froukje de Both is erg blij met de nominatie. "Als ik de jury nog kan beïnvloeden hoor ik het graag, zo’n gave prijs wil ik niet mislopen", aldus de presentatrice. Froukje's collega Niels Hoogland heeft er vertrouwen in de prijs te zullen winnen. Hoogland: "Onbegrijpelijk dat er nog andere genomineerden zijn, maar we hebben er alle vertrouwen in dat we deze prijs met een overmacht aan stemmen binnenslepen!" (Bron: Mediacourant.nl).

Froukje en Niels bedoelen het natuurlijk grappig. Maar als de lezers van het Veronica Magazine wél echt serieus stemmen, dan zou ik niet zo blij zijn met die prijs. En van Froukje is het ook wel te begrijpen; na het verliezen van de finale van Dancing On Ice, wil de presentatrice nu eens een echte hoogaanziende prijs binnenhalen.

Zie ook:
- De genomineerden van Het Lelijke Ding
- Ook negatieve uitschieters in de prijzen

Lees ook:Verkiezing ‘Het Lelijke Ding’ ook dit jaar gehouden
Lees ook:En de genomineerden van Het Lelijke Ding zijn:
Lees ook:Froukje wordt Frankje op vrijdagavond
Lees ook:Ruud de Wild is slechtste DJ en heeft slechtse show
Lees ook:Jackass-icoon Johnny Knoxville te gast bij Niels & Froukje in Pathé

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nu al misbruik Verkiezing Het Lelijke Ding

 1. Jasper

  Ik denk dat Niels en Froukje gewoon ff kijken naar de luistercijfers tijdens hun programma en dan een dikke middelvinger opsteken naar Veronica.

  Niels & Froukje is gewoon het best besluisterde vrijdagavondprogramma. En dat met een dikke voorsprong op Ekstra weekend.

    /   Reply  / 
 2. sloot

  maar goed beluisterd wil nog niet zeggen dat het een goed programma is.De gouden kooi heeft ook de gouden klieko gekregen geloof ik en dat word ook niet slecht bekeken

    /   Reply  / 
 3. Jasper

  Over smaak valt te twisten natuurlijk, en ‘Niels en Froukje’ heeft zeker zijn bedenkelijke kanten. Maar het programma is wel met kop en schouders marktleider, en daarmee heeft het publiek gesproken.

  De Gouden Kooi was zeker geen knaller qua kijkcijfers.

  Als Veronica de lijstjes alleen op het aantal negatieve reacties dat ze kregen baseert, dna hadden ze ook ff kunnen bedenken dat juist de meest controversiele programma’s de meeste reacties opwekken. Dan hadden een prijs voor het meest controversiele programma moeten uitrijken.

  Maar dat doen ze niet. Ze zeggen een prijs aan het slechtse programma te willen geven. Dan moet je wel op zoek naar slechte programma’s. Zijn er ook zat van.

    /   Reply  / 
 4. sloot

  zonder meer

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>