Jackass-icoon Johnny Knoxville te gast bij Niels & Froukje in Pathé

De Radio 538-show Niels & Froukje komt morgen niet vanuit Hilversum, maar vanuit Pathé Arena te Amsterdam. Daar zal dan een speciale vertoning van Jackass 3D zijn. Die is speciaal omdat de filmhelden Johnny Knoxville, Bam Margera en regisseur Jeff Tremaine erbij zullen zijn. Natuurlijk zullen ze ook eventjes aanschuiven bij de 538-locatiestudio.

Het programma van dj’s Niels Hoogland en Froukje de Both staat morgen – uiteraard – helemaal in het teken van bizarre stunts. Klein tipje van de sluier: ze gaan iets doen met luisteraars, winkelwagentjes en taarten…

Niels & Froukje is elke vrijdag te beluisteren van 18.00 to 21.00 uur op Radio 538.

Check de trailer van Jackass 3D

Lees ook:Froukje de Both weer terug op Radio 538
Lees ook:Froukje wordt Frankje op vrijdagavond
Lees ook:Froukje de Both en Peter Heerschop verlengen contracten bij Radio 538
Lees ook:Nu al misbruik Verkiezing Het Lelijke Ding
Lees ook:Ruud de Wild eenmalig op vrijdag met Wild in het Weekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>