Ook negatieve uitschieters in de prijzen

Er zijn de laatste tijd al wat prijzen en nominaties voor radiostations, programma's en DJ's langsgekomen. Na de Marconi Awards, GoudenRing en de WAF-awards waarin telkens de besten de winnaars zijn, is het nu tijd voor de slechtsten.

Collega blogger Herman van Zappen.blog.nl meldde al dat het Veronica Magazine Het Lelijke Ding gaat uitreiken voor het slechtste televisieprogramma. En ook de radiomakers komen er niet onderuit, want het magazine komt ook met een 'prijs' voor het allerslechtste radioprogramma van Nederland.

Vanaf dinsdag (25/09) 10:00 uur kan er gestemd worden via de site veronicamagazine.nl. In tegenstelling tot de nominaties voor de slechtste tv-programma's en tv-presentatoren, zijn er nog geen gegevens bekend over de genomineerde radioshows en DJ's.

Heeft iemand al suggesties? En niet de shows noemen die ik zelf maak bij OOG Radio

Lees ook:En de genomineerden van Het Lelijke Ding zijn:
Lees ook:Verkiezing ‘Het Lelijke Ding’ ook dit jaar gehouden
Lees ook:Ruud de Wild is slechtste DJ en heeft slechtse show
Lees ook:Nu al misbruik Verkiezing Het Lelijke Ding
Lees ook:BNN-radioprogramma Storing over Marconi Awards

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ook negatieve uitschieters in de prijzen

 1. Valpa

  Weg met de Coen&Sander Show!

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  Goed nieuws Valpa: de Coen & Sander Show is ook genomineerd!

    /   Reply  / 
 3. Erwin

  Een leuke, ludieke actie. Ik zou eigenlijk niet weten wat mijn keuze zou zijn voor deze prijs. Er zitten er een aantal tussen die ik minder vind maar echt slecht, neuhh dat valt wel mee. Nou ja, als ik toch moet kiezen vind ik Mental Theo wel een prijs verdienen….En misschien Tijs van den Brink en Andries Knevel ook wel…;-).

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>