Froukje wordt Frankje op vrijdagavond

Het grootste geluk dat vrouwen kan overkomen is wanneer ze (gewenst) zwanger worden. Voor de werkgevers iets minder leuk, want dat kost ze een werkkracht die wel een paar maanden afwezig kan zijn. Radio 538-presentatrice Froukje de Both is ook zwanger en ondanks dat ze aangaf zo lang mogelijk door te willen blijven werken, is nu het moment aangebroken dat ze niet meer achter de microfoon kan kruipen. En wie moet haar nu vervangen?

Wansmaak

Froukje de Both zegt over haar vrijdagavondprogramma met Niels Hoogland dat het “niet bepaald bekend staat om z’n fijnzinnigheid” en dat ‘Niels & Froukje’ “getuigt van wansmaak van de bovenste plank”. “Ja, dan kom je, op zoek naar mijn vervanging binnen Radio 538, natuurlijk al snel bij Frank Dane uit. ‘Plat’ en ‘ordinair’ schuwt hij, net als ik, zeker niet en lachen wordt het zeker”, aldus de hoogzwangere Froukje.

Dane

Frank Dane, die ooit op de radio riep net zo te willen sterven als hij geboren is: naakt en tussen de benen van een vrouw, geeft in een persverklaring een typische Dane-reactie: “De zwangerschap van Froukje is voor twee mensen genieten. Voor haar gynaecoloog en voor mij, want samen met Niels Hoogland mag ik de komende tijd op vrijdagavond het weekend inluiden op Radio 538. En dat belooft een hele hoop chaos, plezier en lachen.”

Het tijdelijk van naam gewijzigde programma ‘Niels & Frankje’ is vanaf 21 november 2008 elke vrijdag van 18:00 tot 21:00 uur te horen op Radio 538.

UPDATE: Froukje de Both is bevallen van dochter

Lees ook:538-dj Froukje de Both is moeder geworden
Lees ook:Froukje de Both weer terug op Radio 538
Lees ook:iPhone 4 in Nederland te winnen bij Radio 538
Lees ook:Jackass-icoon Johnny Knoxville te gast bij Niels & Froukje in Pathé
Lees ook:Niels en Froukje duiken in de wereld van SM

1 Reacties // Reageer

One thought on “Froukje wordt Frankje op vrijdagavond

  1. MBC

    lol: het grootste geluk voor vrowuen is als ze (GEWENST) wakker worden… Hahaha, Jorn heeft gevoel voor nuances!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>