Ruud de Wild is slechtste DJ en heeft slechtse show

De meest serieuze radioprijs kun je het niet noemen, dus lachen we er maar hard om. Het Veronica Magazine reikte dit jaar opnieuw Het Lelijke Ding uit voor de slechte radio- en televisiepresentatoren. Ruud de Wild won liefst twee Lelijke Dingen en 3FM-jock Giel Beelen sleepte er ook één in de wacht.

Ruud de Wild mocht twee Lelijke Dingen in ontvangst nemen;  eentje voor 'slechtste radiopresentator' en één voor 'slechtste radioprogram-ma' (Ruuddewild.nl op Q-music). Net als ieder ander die zijn vak wel serieus neemt, reageerde De Wild lakoniek op het winnen van de prijs: "Elke prijs is er een". Tanja Jess (100%NL) kreeg Het Lelijk Ding voor haar prestaties als radiopresentatrice. Zij kon de prijs niet in ont-vangst nemen omdat ze op huwelijksreis was.

Giel op tv

De Lelijke Dingen werden uitgereikt voor de slechtste radio-dj's (man/vrouw) en voor het slechtste radioprogramma. Dezelfde catego-rieën waren er voor televisie. Giel Beelen die zelf veelvuldig op tv te zien is, had de eer om Het Lelijke Ding voor slechtste televisie-presentator in ontvangst te nemen. De 3FM-dj is onder meer te zien als tafelheer bij De Wereld Draait Door en hij presenteerde 'Factor Giel'.

Zie ook:
- Verkiezing 'Het Lelijke Ding' ook dit jaar gehouden

Lees ook:Verkiezing ‘Het Lelijke Ding’ ook dit jaar gehouden
Lees ook:En de genomineerden van Het Lelijke Ding zijn:
Lees ook:Nu al misbruik Verkiezing Het Lelijke Ding
Lees ook:Ook negatieve uitschieters in de prijzen
Lees ook:Ruud de Wild stuurt weerfoto in naar Helga van Leur

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Ruud de Wild is slechtste DJ en heeft slechtse show

 1. arno

  Nou wat een onzin! Ruud is juist de beste!!

    /   Reply  / 
 2. Sander

  Ja, ik vind Ruud de wild ook juist erg lachen elke dag. Wel stoer dat ze de prijs zo sportief accepteren! :-)

    /   Reply  / 
 3. m.

  Eerst mistte ik ‘Je Dag Is Goed’ wel maar nu zitten Ruud & Jeroen er waar ik me elke ochtend weer een breuk om lach.

  Beste show, als je het mij vraagt!

    /   Reply  / 
 4. JB

  De show van ruud is wel goed, maar het boem boem boem muziek van Je dag is goed mis ik toch wel.

    /   Reply  / 
 5. //DESH\\

  Ik vind Ruuddewild.nl ook wel lachen maar ik word er niet echt wakker van. Ik luister tegenwoordig GIEL!

    /   Reply  / 
 6. Lukasz

  Ruud de wild is net is zijn verdiende prijzen een lelijk ding. Een kop als een tros uitgeknepen maden waarbij de arrogantie met mach 5 je om de oren vliegt. Nu hij anno 2015 afstevent op terechte radio en zeer waarschijnlijk in zee zal gaan met Veronica, hoop ik dat Veronica dit gedeelte van zijn CV meeweegt en hem links laat liggen. Het zal ze dan ook luisteraars gaan kosten als dat stuk kwallenkots vanuit Veronica zijn inhoudsloze lariekoek gaat raaskallen. Ik zeg, boycotten die handel en laat hem maar een krantenwijk nemen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>