Mooie Radio: Lastig, zo’n stationstransfer

Het is weer zaterdag, dus  tijd voor weer een nieuw ‘mooi radio’-fragment. Deze heb ik een fragment die al eerder op deze website heeft gestaan, maar dan in 2009. Grote kans dus dat jij hem nog niet voorbij heb zien komen of hebt opgezocht. Het gaat over de transfer van Ruud de Wild in 2009 van 3FM naar 538. Als je veel uren in de week radio maakt dan zit die stationsnaam helemaal ingebakken in je praten. Maar wel een beetje lullig als dat dan bij een ander radiostation gebeurt, waar je al een maand werkt.

En dan heb je net Nelleke van der Krogt geïnterviewd en “sh*t” daar gebeurt het. “Dit is Kryptonite op 3FM”, aldus de Wild die dan al ruim een maand op 538 presenteert.

Hij lost het op zijn manier op door zijn sidekicks te trakteren op een etentje. Leuk fragment. Luister hieronder naar archiefmateriaal uit 2009:

- Ruud de Wild verspreekt zich in 2009 na transfer in de stationsnaam

Zelf mooie radio?

In de rubriek ‘mooie radio’ gaat RadioActive.Blog.nl op zoek naar leuke, spraakmakende, mooie, ontroerende, bijzondere, speciale en spannende radiofragmenten! Dit is geen makkelijke opgave, want er zijn al zoveel mooie dingen gebeurd op de Nederlandse radio. Heb jij zo’n mooi, bijzonder, grappig, onverwacht, spannend, spraakmakend radiofragment gehoord? Of heb je nog iets in het archief? Stuur deze dan als tip op naar [email protected] Grote kans dat hij volgende week al in deze rubriek staat!

Lees ook:Mooie Radio: van Inkel legt website van de overheid plat
Lees ook:Mooie Radio: Station Amsterdam Centraal.. ik herhaal..
Lees ook:Mooie Radio: Kijken is meestal ook luisteren (of andersom)
Lees ook:Mooie Radio: Live toveren met Hans Kazan
Lees ook:Mooie Radio: Emile ‘tsjakka’ Ratelband over schansspringen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>