Mooie Radio: Live toveren met Hans Kazan

In de rubriek ‘mooie radio’ gaat RadioActive.Blog.nl op zoek naar de leuke, mooie, ontroerende, bijzondere, speciale, spannende radiofragmenten! Dit is geen makkelijke opgave, want er zijn al zoveel mooie dingen gebeurd op de Nederlandse radio. In editie twee een fragment wat vorige week onder veel radiomensen al is verspreid via twitter. De wisseltruc van Hans Kazan tijdens ‘van Inkel in de Middag’ op Q-music.

Giel van Inkel

Jeroen van Inkel dacht dat het wel een leuk idee was om een goocheltruc live op de radio te laten horen. Dat het een wisseltruc was moest hij nog eerst zien voordat hij het kon geloven. En toen ineens stond daar niemand minder dan Giel Beelen, inclusief de typische Giel-bel. En wacht. Ook het uiterlijk, en de stem. Tja.. je moet het misschien maar eerst zien voordat je het zelf kunt geloven.

Bekijk hieronder het fragment:

Van Inkel in de Middag is iedere werkdag op Q-music tussen 16.00 en 19.00

Zelf mooie radio?

Er gebeuren ontelbaar veel mooie dingen op de radio. Heb jij zo’n mooi, bijzonder, grappig, onverwacht, spannend radiofragment gehoord? Of heb je nog iets in het archief? Stuur deze dan als tip op naar [email protected]. Wie weet staat hij dan binnenkort hier op de website als ‘mooie radio’. Thanks!

Fotobron: Q-music / Jeroen van Inkel

Lees ook:Jeroen van Inkel wereldwijd in de bioscoop
Lees ook:Mooie Radio: Emile ‘tsjakka’ Ratelband over schansspringen
Lees ook:‘Omdat je met Q-music spreekt, doos!’
Lees ook:Jeroen van Inkel blijft nog even bij Q-Music
Lees ook:Mooie Radio: van Inkel legt website van de overheid plat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>