Mooie Radio: van Inkel legt website van de overheid plat

Zaterdag, en dat betekent weer een nieuw ‘mooi radio’ fragment. In deze rubriek gaan we op zoek naar bijzondere, aparte en originele radio. Deze week heb ik een nieuw mooi radiofragment van iemand die twee weken geleden óók al in deze rubriek was. Ik heb het dan over Jeroen van Inkel. Afgelopen week deed hij samen met sidekick Patricia van Liemt de ‘5 minuten crash test’. Kortom: met alle luisteraars één website bezoeken en kijken of die het 5 minuten volhoudt.

En dit deden ze dus afgelopen dinsdag ook. Jeroen van Inkel riep luisteraars op, na een vraag van luisteraar Anita om massaal naar de website van NederlandVeilig.nl te gaan surfen. Dit is een website van de overheid, en hoort dus eigenlijk altijd online te zijn.

Maar helaas, na een paar seconde was de website al niet meer bereikbaar..

Zelf mooie radio?

In de rubriek ‘mooie radio’ gaat RadioActive.Blog.nl op zoek naar leuke, spraakmakende, mooie, ontroerende, bijzondere, speciale en spannende radiofragmenten! Dit is geen makkelijke opgave, want er zijn al zoveel mooie dingen gebeurd op de Nederlandse radio. Heb jij zo’n mooi, bijzonder, grappig, onverwacht, spannend, spraakmakend radiofragment gehoord? Of heb je nog iets in het archief? Stuur deze dan als tip op naar [email protected] Grote kans dat hij volgende week al in deze rubriek staat!

Lees ook:Mooie Radio: Kijken is meestal ook luisteren (of andersom)
Lees ook:Mooie Radio: Lastig, zo’n stationstransfer
Lees ook:Mooie Radio: Live toveren met Hans Kazan
Lees ook:Mooie Radio: Station Amsterdam Centraal.. ik herhaal..
Lees ook:Mooie Radio: Emile ‘tsjakka’ Ratelband over schansspringen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>