Mooie Radio: Station Amsterdam Centraal.. ik herhaal..

Het is weer zaterdag, dus  tijd voor weer een nieuw ‘mooi radio’-fragment. In de rubriek ‘mooie radio’ gaat RadioActive.Blog.nl op zoek naar leuke, spraakmakende, mooie, ontroerende, bijzondere, speciale en spannende radiofragmenten! Dit is geen makkelijke opgave, want er zijn al zoveel mooie dingen gebeurd op de Nederlandse radio.  Deze week ben ik, na vorige week een spraakmakend fragment over Emile Ratelband, op zoek gegaan naar een grappig fragment. Nou die heb ik gevonden op 3FM. Een fragment van twee weken geleden. 3FM-dj Wijnand Speelman belt tijdens het programma ‘Annemieke Plays’ een luisteraar met het nieuws dat ze kaarten heeft gewonnen voor Mumford & Sons.

Favoriete station

Nadat luisteraar ‘Natasja’ heeft gehoord dat ze toch wel écht naar het concert van Mumford & Sons mag schiet ze uit haar dak en begint te gillen. Vervolgens wilt 3FM-dj Wijnand Speelman nog wel even horen wat toch haar favoriete (radio)station is. En wat niemand verwacht gebeurd. AMSTERDAM CENTRAAAAAL!

- Beluister hier het fragment

Nog gefeliciteerd hé Natasja. Ik zal maar even niet vragen wat haar favoriete site is..

Zelf mooie radio?

Volgende week maar kijken of ik een ‘leuk’ fragment kan oppikken, en jij kunt helpen! Er gebeuren ontelbaar veel (mooie) dingen op de radio. Heb jij zo’n mooi, bijzonder, grappig, onverwacht, spannend, spraakmakend radiofragment gehoord? Of heb je nog iets in het archief? Stuur deze dan als tip op naar [email protected]. Wie weet staat hij dan binnenkort hier op de website als ‘mooie radio’. Thanks!

Lees ook:Mooie Radio: Kijken is meestal ook luisteren (of andersom)
Lees ook:Mooie Radio: Live toveren met Hans Kazan
Lees ook:Mooie Radio: Lastig, zo’n stationstransfer
Lees ook:Mooie Radio: Emile ‘tsjakka’ Ratelband over schansspringen
Lees ook:Mooie Radio: Het ijs breken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>