Radio over de Grens vanaf nu ieder weekend

microfoonRadio over de Grens zal voortaan niet elke donderdag meer gepubliceerd worden, maar vanaf nu elke zondag. De rubriek over bijzondere radiostations in het buitenland zal op dezelfde manier voortgezet worden.

We zijn nog steeds op zoek naar bijzondere radiostations in het buitenland volgens JOU. Wil jij een keer lezen over een radiostation wat jij altijd luistert als je in het buitenland bent, laat het weten door een reactie te plaatsen op dit bericht of door te mailen naar [email protected]

Lees ook:Radio over de Grens keert terug!
Lees ook:Het nieuwe RadioActive
Lees ook:Dave Donkervoort naar 100%NL
Lees ook:Kijkje in de NOS-studio met Tim Overdiek
Lees ook:Huishoudelijke mededeling Radioactive blog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>