Huishoudelijke mededeling Radioactive blog

Eventjes een huishoudelijke mededeling tussen alle normale berichten door. Ik ben al bijna zes weken actief met dit blog en sinds de start heb ik veel reacties ontvangen. Niet alleen inhoudelijk op de berichten, maar ook over het bloggen zelf.  De ene keer waren dat positieve reacties en soms waren ze wat negatiever.

Allebei zijn ze van harte welkom, want ik wil -zonder mensen naar de mond te praten- berichten plaatsen die jullie leuk en interessant vinden. Dus heb je vragen, aan- of opmerkingen? Ik sta altijd open voor feedback. Vanaf nu kun je mij ook bereiken via jorn.agterberg @ blog.nl (zonder spaties uiteraard).

Dat e-mailadres kun je overigens ook gebruiken om nieuws te melden. Mocht je iets leuks, spannends of ludieks te melden hebben dat met radio te maken heeft, laat het me weten. Alvast dank!

<Einde huishoudelijke mededeling>

Lees ook:Huishoudelijke mededeling: Nieuwe categorie├źn op Radioactive
Lees ook:Nieuwe look voor websites Blog.nl
Lees ook:Colofon
Lees ook:Dit blog is opnieuw radio-actief!
Lees ook:Dominic Schep stopt bij RadioActive

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>