Het nieuwe RadioActive

microfoonZoals je misschien gemerkt hebt wordt er achter de schermen druk gewerkt om RadioActive nieuw leven in te blazen. Alle werkzaamheden zijn bijna afgerond en dat betekent dat je vanaf maandag 17 maart nog meer kan genieten van radio. 

Een tijdje geleden zijn we begonnen met ‘Radio over de grens’, op het nieuwe RadioActive kun je voortaan, net als nu, elke week alle ins en outs lezen over buitenlandse radiostations. Nieuw is ‘Lokalo van de week’, hierin zullen we iedere week een andere lokale omroep belichten. Heb je suggesties voor lokalo’s? Laat het ons weten via het contactformulier!

Ook met nieuws over jouw internetstation kun je vanaf maandag bij ons terecht: elke week kun je voortaan al het nieuws over de leukste radiozenders op het internet op deze website lezen. Laat hieronder een reactie achter en wie weet sta je volgende week al op deze website.

Ook gaan we natuurlijk door met je op de hoogte houden van het laatste radionieuws. Vanaf 17 maart ben je weer helemaal op de hoogte dankzij RadioActive!

Lees ook:Welkom op het ‘nieuwe’ RadioActive!
Lees ook:Even voorstellen
Lees ook:‘Week van de Nostalgie’ op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:RadioActive headlines week 7: Radiodag, dronken en Valentijnsdag
Lees ook:Radio over de Grens vanaf nu ieder weekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>