Radio over de Grens keert terug!

RadioWeet je het nog? De wekelijkse rubriek Radio over de Grens? Goed nieuws, vanaf volgende week keert de rubriek namelijk terug op RadioActive. Wekelijks wordt er een bijzonder station uit het buitenland in de spotlight gezet.

Vorig jaar werden onder meer 2DayFM uit Australië, het curaçaose Dolfijn FM en de Belgische versie van Q-music aangedaan. De oude edities zijn hier terug te vinden.

Heb je suggesties voor Radio over de Grens? Twijfel niet om ze door te sturen via een reactie onder dit bericht of door te mailen naar [email protected].

Lees ook:Radio over de grens: Dolfijn FM
Lees ook:Radio over de Grens vanaf nu ieder weekend
Lees ook:Radio over de Grens: Capital FM (Groot-Brittannië)
Lees ook:Nieuw ritme op Dolfijn FM
Lees ook:Radioactive blikt terug op 2007

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Radio over de Grens keert terug!

  1. Maarten

    Radio 3ZZZ Melbourne, Australië’s grootste ethnic community radio station, waar ik vijf maanden met veel plezier gewerkt heb.

      /   Reply  / 
  2. Paul

    DJ Paul .Wil je mij boeken voor een optreden zonder aparatuur uiteraard -Ik breng alleen mijn lichaam mee en dan zal ik ook nog een beetje gratis en voor niets toneel spelen aan de knopjes .Optreden van mij kost 50.000 euro.Als dat geen koopje is .Maar dan heb je ook wat om de mooiste blauwe ogen te zien OOIT geboren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>