Dave Donkervoort naar 100%NL

artiestenland.nl ]Dave Donkervoort gaat inderdaad naar 100% NL. Dat heeft hij zojuist bevestigd aan de redactie van Radioactive.blog.nl. "Op 30 juni presenteer ik m’n laatste programma op Radio 10 Gold en rond 1 augustus zal ik voor de eerste keer bij 100% NL te horen zijn", zo laat hij weten. De dj met de Donker-bruine stem heeft zeventien jaar bij Radio 10 Gold gewerkt. Binnenkort kun je hier interviews lezen met Dave Donkervoort en Patricia van Liemt.

Lees ook:Dave Donkervoort op 100%NL?
Lees ook:[Audio] Radio-dj ADHDave eet van twee walletjes
Lees ook:“Ochtend-dj’s zijn gelijkwaardig”
Lees ook:Radio 10 Gold: meer uren voor René, Peter en Jos
Lees ook:Specials tijdens Hemelvaart

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Dave Donkervoort naar 100%NL

 1. Elly van Amstel

  Wordt het geen tijd voor een eigen categorie voor 100%NL? :D Spanning en sensatie in medialand, we lezen mee!

    /   Reply  / 
 2. 10 Gold fan

  Dus toch waar! Jammer, ben een luisteraar van radio tien en zal hem dus missen. Maar wel benieuwd wat Dave gaat doen bij de nieuwe zender, weet je dat al?

    /   Reply  / 
 3. Erwin

  Op zich een leuke move maar wat nou als toch blijkt dat RTL FM op het kavel mag blijven uitzenden na al die procedures die men nu heeft aangespannen?
  De commissie Franken wou na onderzoek helemaal niet dat minister van der Laan het kavel aan 100%NL zou geven. Die hadden juist besloten om het bij het oude te laten. Daar heeft RTL Nederland dan toch een punt, lijkt me?

    /   Reply  / 
 4. Thomas Giger

  Een jurist van het College van Beroep voor het Bedrijfsleven vertelde mij gisteren dat het nog alle kanten op kan en 100%NL nog niet veilig is, zelfs niet als ze per 8 juli gaan uitzenden. Een achtergrondverhaal over deze materie kun je binnenkort hier lezen.

    /   Reply  / 
 5. monique

  dave wij vinden het jammer dat je weg bent bij radio 10 gold je was en blijft het gezicht dat radio 10 gold bekend is geworden ..helaas nooit meer jouw stem als de verborgen telefoon .
  ik blijf truow aan radio 10 gold en dat ik je toch eens heb mogen ontmoeten tijdens het 15 jarige jubileum van 10gold.

  gr monique de brabander-van der hul uit vlaardingen 0612880091

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>