Vanwege succes een vervolg: Made in the Seventies

Made in the Seventies op Radio 2Begin februari stond Radio 2 onder het mom van 'Made in the Sixties' een week lang in het teken van de jaren zestig. Het succes van de themaweek heeft voor een uitbreiding in de 'Made in the…' reeks gezorgd. Vanaf 14 april staat de publieke zender namelijk in het teken van de Seventies. De opzet van de themaweek blijft hetzelfde, er is dus weer een lijst, er zijn acties en het introspel wordt weer gespeeld.

Fotoverhalen

Luisteraars van Radio 2 kunnen foto's van zichzelf opsturen. Het gaat dan om foto's uit de jaren zeventig van de vorige eeuw en dat zal wel leiden tot hilarische beelden met (voor nu) gekke kleding en aparte kapsels. Bij elke foto hoort natuurlijk een verhaal en die kunnen de luisteraars kwijt via de foto-en-zijn-verhaallijn (035-7110740, maximaal één minuut voor een verhaal).

Introspel

Tijdens 'Made in the Seventies' wordt ook weer het introspel op de Radio 2 gespeeld. Daarin krijgen kandidaten kort de introstukjes van muziek uit de jaren '70 te horen met de taak om de titel en de uitvoerende artiest te raden. Mensen met een beetje muziekkennis en een snel herkenningsgeheugen kunnen zich opgeven via [email protected] om in aanmerking te komen als kandidaat voor het introspelletje.

Seventies Top 100

De themaweek op Radio 2 wordt op 18 april 2008 afgesloten met de 'Seventies Top 100'. Stemmen op je favoriete platen van zo'n dertig à veertig jaar geleden kan via deze website.

Zie ook:
- 'Made In The Sixties' een week lang op Radio 2

Lees ook:Made in the Seventies op Radio 2
Lees ook:Radio 2 terug naar de jaren zestig
Lees ook:Made In The Sixties ook uitgebreid online te volgen
Lees ook:Made In The Sixties bereikte 3,7 miljoen Nederlanders
Lees ook:Made In The Sixties deze week op Radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>