Made In The Sixties bereikte 3,7 miljoen Nederlanders

Alles een week lang bekeken door een rebelse sixties-bril. Radio 2 stond van 4 tot en met 8 februari helemaal in het teken van de jaren zestig. Daar waar het vorig jaar nog gewoon 'De Week van de Jaren Zestig' heette, werd de themaweek dit jaar omgedoopt tot 'Made In The Sixties'. Of het aan de naam ligt is niet bekend, maar de themaweek op Radio 2 is wel een groot succes gebleken.

Het radiostation trok met 'Made In The Sixties' namelijk bijna drie miljoen luisteraars. Dat afgezet tegen de cijfers van 2007 toen de themaweek nog 2,2 miljoen luisteraars wist te boeien, laat zien dat het een succesvolle editie is geweest in 2008.

Ook op televisie was een speciaal 'Made In The Sixties'-programma te zien en Radio 2 besteedde online veel aandacht aan de themaweek. In totaal wist 'Made In The Sixties' via radio, televisie en internet 3,7 miljoen Nederlanders van 10 jaar en ouder te bereiken.

Wellicht dat de succesvolle eerste week van februari Radio 2 kan helpen om haar marktleiderschap over de periode december 2007-januari 2008 de komenden maand(en) te behouden. In 2007 wist de zender ook nog tot eind april dankzij de Top 2000 de nummer één positie vast te houden, ten koste van Radio 538 die in mei het stokje van marktleider weer overnam.

Zie ook:
- Made In The Sixties op tv
- Made In The Sixties ook uitgebreid online te volgen
- 'Made In The Sixties' een week lang op Radio 2
- Leuk! Weer een introspelletje

Lees ook:Made In The Sixties vanavond ook op tv
Lees ook:Radio 2 terug naar de jaren zestig
Lees ook:Made In The Sixties ook uitgebreid online te volgen
Lees ook:‘Made In The Sixties’ een week lang op Radio 2
Lees ook:Stemmen voor de Sixties Top 100

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>