Made In The Sixties ook uitgebreid online te volgen

Radio 2 staat deze hele week in het teken van de jaren zestig en de themaweek heeft heel toepasselijk de naam 'Made In The Sixties' meegekregen. De hele week is op de publieke radiozender alleen maar muziek uit de jaren zestig te horen en daaromheen wordt onder meer het introspel gespeeld. Elke dag moet één luisteraar vijf intro's raden en die kun je nu ook zelf online spelen. Maar er is nog meer.

Radio 2 pakt het direct goed aan met de 'Made In The Sixties'-week. Het introspel met muziek uit de jaren zestig is hier online te spelen, dus mocht je het op de radio gemist hebben dan kun je daar de intro's terughoren of zélf je muziekkennis testen. Daarnaast staat de volledige playlist van de jaren zestig week op de site. Per dag en per uur kun je de gedraaide platen bekijken, mooie service!

Ook de Top 100 van de jaren '60 komt online te staan. De lijst met de honderd beste nummers uit de sixties (volgens de luisteraars), zijn vrijdag als afsluiting van de themaweek te horen van 9:00 tot 17:00 uur op Radio 2.

Zie ook:
- 'Made In The Sixties' een week lang op Radio 2
- Leuk! Weer een introspelletje

Lees ook:Radio 2 terug naar de jaren zestig
Lees ook:‘Made In The Sixties’ een week lang op Radio 2
Lees ook:Made In The Sixties vanavond ook op tv
Lees ook:Made In The Sixties deze week op Radio 2
Lees ook:Made In The Sixties bereikte 3,7 miljoen Nederlanders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>