Radio 2 terug naar de jaren zestig

Radio 2 haalt komende week een bewezen succes uit de kast. Net als in februari 2008 presenteert het publieke radiostation ‘Made in the Sixties’, een week lang draait Radio 2 enkel hits uit de roemrijke jaren zestig. Denk daarbij aan artiesten als The Beatles, The Stones, The Who, The Kinks, The Supremes en The Doors, ze komen allemaal voorbij tijdens ‘Made in the Sixties’ van 9 tot en met 13 februari. Vorig jaar bereikte de themaweek 3,7 miljoen Nederlanders en kwam er een vervolg met ‘Made in the Seventies’. Nu is het weer tijd voor de jaren ’60.

Radio 2 zet tijdens de themaweek ‘Made in the Sixties’ weer vol in op internet. Zo kunnen luisteraars -in navolging van het succes van de Top 2000 platenkoffer- op de website van Radio 2 een persoonlijke online Sixties platenkoffer kunnen samenstellen.

Top 100

In iedere platenkoffer passen maximaal tien Sixties-hits. Met het kiezen van je persoonlijke favoriete Sixties platen, stem je direct voor de ‘Sixties Top 100′. De meest gekozen plaat staat op vrijdag 13 februari 2009 op nummer 1. Vanaf 9 februari kunnen luisteraars hun Sixties-platenkoffer vullen.

Introspel

Tijdens Made in the Sixties kunnen luisteraars ook weer mee doen aan het bekende introspel. Het principe is simpel: raad het intro en win prijzen. Het enige om rekening mee te houden is dat alle platen uit de jaren zestig van de vorige eeuw komen. Als dat je specialiteit is, dan moet je zeker even meedoen. Opgeven kan nu al door jezelf aan te melden via [email protected]

Zie ook:
- Radio 2 Top 2000 bereikt meer dan 10 miljoen mensen
- Made In The Sixties bereikte 3,7 miljoen Nederlanders

Lees ook:Made In The Sixties bereikte 3,7 miljoen Nederlanders
Lees ook:Made In The Sixties deze week op Radio 2
Lees ook:Made In The Sixties ook uitgebreid online te volgen
Lees ook:‘Made In The Sixties’ een week lang op Radio 2
Lees ook:Vanwege succes een vervolg: Made in the Seventies

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Radio 2 terug naar de jaren zestig

 1. John Akkerman

  Waanzinnig, deze Top 100 van de 60′s. Is er een pagina met hyperlinks of zo, waar ik het kan terugluisteren?

    /   Reply  / 
  1. Sukkie

   Link eens verder op de site, ik heb hem al 2 x beluisterd!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>