‘Made In The Sixties’ een week lang op Radio 2

Vandaag is alles op Radio 2 'made in the sixties'. De hele week staat de publieke radiozender in het teken van jaren zestig muziek. Bob Dylan, The Beatles, Hair, en The Doors, maar ook artiesten als Boudewijn de Groot en The Beach Boys, iconen die de jaren zestig muzikaal vorm gaven, komen voorbij tijdens 'Made In The Sixties'. De hele week muziek uit de jaren '60 en op het eind een top 100 met de keuze van de luisteraar.

Eind januari hebben luisteraars kunnen stemmen op hun favoriete artiesten en nummers uit de sixties. Vrijdag 8 februari worden de meest aangevraagde platen gepresenteerd in de 'Sixties Top 100'. De lijst die de 'Made In The Sixties'-week afsluit, wordt uitgezonden van 9:00 tot 17:00 uur op Radio 2.

Zie ook:
- Radio 2 zet rebelse roze Sixties-bril op
- Stemmen voor de Sixties Top 100

Lees ook:Stemmen voor de Sixties Top 100
Lees ook:Radio 2 zet rebelse roze Sixties-bril op
Lees ook:Radio 2 terug naar de jaren zestig
Lees ook:Made In The Sixties ook uitgebreid online te volgen
Lees ook:Made In The Sixties bereikte 3,7 miljoen Nederlanders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>