Verkiezing Baby van het Jaar loopt storm

Opvoedend Nederland lijkt in de ban te zijn van de ‘Sky Radio Baby van het Jaar’ verkiezing. Volgens het organiserende radiostation Sky Radio staat de server van de website Babyvanhetjaar.nl de laatste dagen bijna op ontploffen. Tot nu toe (14 mei) zijn ruim 1,3 miljoen stemmen uitgebracht op de 11.000 aangemelde baby’s. Ouders gebruiken allerlei manieren om hun baby kans te laten maken op de titel ‘Baby van het Jaar’. Zo zijn er al op verschillende plekken in Nederland posters gesignaleerd om baby’s te promoten.

UPDATE: Winnaar Baby van het Jaar 2009 bekend

Ook via Hyves roepen trotse ouders op om op hun baby te stemmen en zelfs de website Marktplaats.nl bevat een ‘noodkreet’ in de zoektocht naar stemmen. Nog ieder uur komen er nieuwe deelnemers bij die kans willen maken op de titel en de bijbehorende prijzen.

Finale

De grote finale vindt plaats op 3 juni 2009 onder deskundig oog van juryleden presentatrice en kersverse moeder Bridget Maasland en presentator en kakelverse vader Winston Gerschtanowitz. Samen met twee vakjuryleden hebben zij de taak om uit 101 baby’s de leukste, liefste, grappigste en meest fotogenieke Baby van het Jaar te kiezen. De presentatie van deze verkiezing ligt in handen van Marlayne Sahupala (ook mama in spé).

Sinds 1 april zijn meer dan 11.000 baby’s aangemeld op Babyvanhetjaar.nl. Tot 30 mei kan er zowel online als per sms op de baby’s gestemd worden. Elke dag gaan 5 baby’s met de meeste stemmen door naar de finale. De winnaar wordt op 3 juni uit 101 finalisten gekozen tot Baby van het Jaar 2009. Een groot deel van de sms-inkomsten wordt gedoneerd aan KiKa.

Prijzenpakket

Door mee te doen maakt de winnende baby kans op een heel pakket aan prijzen. Zo zal de geluksbaby covermodel worden van het blad ‘Wij Jonge Ouders’, ontvangt het een AEGON Spaarrekening met daarop € 10.000 en is een jaar lang het gezicht van Prénatal.

Lees ook:Sky Radio zoekt ‘Baby van het Jaar 2009′
Lees ook:RTL-sterren in jury Baby van het Jaar 2009
Lees ook:Sky Radio zoekt weer Baby van het Jaar
Lees ook:Baby van het Jaar 2008 heet Elisa
Lees ook:Kyo verkozen tot Baby van het Jaar 2009

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verkiezing Baby van het Jaar loopt storm

  1. jan schipper

    ik stem op bastie meijer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>