Sky Radio zoekt weer Baby van het Jaar

Sky Radio is weer op zoek naar de ‘Baby van het Jaar’. In de jury van de feel good-actie zitten onder andere voormalig wielrenster Leontien Zijlaard-van Moorsel en Jaap Kwakman (bekend van de 3JS en onlangs zelf vader geworden). De finale vindt plaats op 19 april in het Dolfinarium te Harderwijk. De jury zoekt uit 101 baby’s de leukste, liefste, grappigste en meest fotogenieke Baby van het Jaar. Je kunt jouw baby nog steeds opgeven!

Actie

Sinds de start zijn er meer dan 5000 baby’s aangemeld op www.babyvanhetjaar.nl. Er kan nog tot en met 10 april per sms op de baby’s gestemd worden. De voorselectie van de Baby van het Jaar 2011 is opgedeeld in tien stemrondes. Aan het einde van iedere stemronde worden de stemmen bevroren en binnen enkele minuten de tien baby’s met de meeste stemmen geselecteerd voor de finale. Een uitzondering is stemronde 10, waar 11 finalisten worden gekozen. De een na laatste stemronde is nu ingegaan, je kunt je baby nog opgeven via de site of stemmen op je favoriete baby!

Prijzen
De Baby van het Jaar 2011 krijgt niet alleen een jaar lang de titel Baby van het Jaar, maar wint ook nog eens een spaarrekening met €10.000,-. Daarnaast mag het winnende gezin babyzwemmen bij babydolfijnen, wint hij of zij een fotoreportage in ‘Kinderen’, een reportage op Kraamkamer.nl en een dolfijnenknuffel.

Lees ook:Sky Radio zoekt ‘Baby van het Jaar 2009′
Lees ook:RTL-sterren in jury Baby van het Jaar 2009
Lees ook:Kyo verkozen tot Baby van het Jaar 2009
Lees ook:Verkiezing Baby van het Jaar loopt storm
Lees ook:Zoektocht ‘Baby van het Jaar’ bij Sky Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>