Kyo verkozen tot Baby van het Jaar 2009

Baby Kyo uit Bergen op Zoom is verkozen tot de Sky Radio ‘Baby van het Jaar 2009′ De jury onder leiding van Bridget Maasland, heeft vanmiddag tijdens de finale baby Kyo uit ruim 12.000 baby’s gekozen tot winnaar van de tweede editie van de ‘Sky Radio Baby van het Jaar’. Onder deskundig oog van juryleden presentatrice en kersverse moeder Bridget Maasland en presentator en kakelverse vader Winston Gerschtanowitz werd baby Kyo gekozen. Samen met twee vakjuryleden hadden zij de taak om uit de 101 finalisten de leukste, liefste, grappigste en meest fotogenieke ‘Baby van het Jaar 2009′ te kiezen.

Baby Kyo werd tijdens de spannende finale geroemd om zijn geweldige uitstraling. Bridget Maasland, juryvoorzitter: “De hele top 3 was geweldig. Maar baby Kyo heeft het hele totaal plaatje. Hij kan al iets meer, heeft een geweldige uitstraling; het is gewoon een mooi mannetje! “. Op de tweede plaats eindigde baby Isabeau uit Amsterdam en de derde plaats ging naar Kenji uit Helmond.

Winnende baby Kyo krijgt naast de titel ‘Baby van het Jaar 2009′ ook een spaarrekening ter waarde van €10.000,-. Daarnaast komt Kyo op de cover van het magazine ‘Wij Jonge Ouders’ en wordt ie een jaar lang het gezicht van Prénatal.

Sky Radio steunt Stichting KIKA

In totaal zijn er in een periode van vier weken ruim 12.000 baby’s opgegeven waar ruim 9 miljoen (online en via sms) stemmen op zijn uitgebracht. Een deel van de opbrengst van alle sms-stemmen is door Sky Radio gedoneerd aan Stichting KIKA. Rien Schimmel van Stichting KIKA mocht uit handen van Ab Trik, CEO Sky Radio 101 FM, een cheque ter waarde van maar liefst €17.500,- in ontvangst nemen.

Lees ook:RTL-sterren in jury Baby van het Jaar 2009
Lees ook:Kersverse zoon Bridget Maasland heet ‘Mees’
Lees ook:Verkiezing Baby van het Jaar loopt storm
Lees ook:Sky Radio zoekt ‘Baby van het Jaar 2009′
Lees ook:Naam van baby Bridget Maasland is verre reis waard

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kyo verkozen tot Baby van het Jaar 2009

  1. Pingback: Verkiezing Baby van het Jaar loopt storm | Radioactive

  2. Pingback: RTL-sterren in jury Baby van het Jaar 2009 | Radioactive

  3. Pingback: Sky Radio zoekt ‘Baby van het Jaar 2009′ | Radioactive

  4. Ronald117

    Kyo, gewoon een schattig ventje met knappe ouders
    Laat hem opgroeien in een wereld vol vrede

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>