RTL-sterren in jury Baby van het Jaar 2009

Na het succes van vorig jaar is Sky Radio 101 FM ook dit jaar weer op zoek naar de ‘Baby van het Jaar’. Over iets minder dan een maand is de finale en de Baby van het Jaar 2009 zal gekozen worden door onder meer RTL-presentatrice en kersverse moeder Bridget Maasland en RTL-presentator en kakelverse vader Winston Gerschtanowitz. Samen met twee andere vakjuryleden hebben zij de taak om uit 101 baby’s de leukste, liefste, grappigste en meest fotogenieke Baby van het Jaar te kiezen.

UPDATE: Winnaar Baby van het Jaar 2009 bekend

Sinds 1 april 2009 zijn er al ruim bijna 8.000 baby’s aangemeld op Babyvanhetjaar.nl. Van Moederdag 10 mei tot en met 30 mei kan er zowel online als per sms op de baby’s gestemd worden. Elke dag gaan er vijf baby’s met de meeste stemmen door naar de finale. De winnaar wordt op 3 juni uit 101 finalisten gekozen tot Baby van het Jaar 2009. Sky Radio verwacht dat ‘Nederland weer massaal zijn stem zal uitbrengen op de Baby van het Jaar 2009′. Een groot deel van de sms-inkomsten wordt gedoneerd aan stichting KinderenKankervrij (KiKa).

Ab Trik, CEO van Sky Radio: “Ik vind het erg leuk dat kersverse ouders Bridget Maasland en Winston Gerschtanowitz jurylid willen zijn bij de Sky Radio Baby van het Jaar verkiezing. Zij hebben kortgeleden zelf een baby gekregen dus kunnen zich goed inleven in de belevingswereld van jonge ouders.

Lees ook:Kyo verkozen tot Baby van het Jaar 2009
Lees ook:Verkiezing Baby van het Jaar loopt storm
Lees ook:Kersverse zoon Bridget Maasland heet ‘Mees’
Lees ook:Sky Radio zoekt ‘Baby van het Jaar 2009′
Lees ook:Baby van het Jaar 2008 heet Elisa

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “RTL-sterren in jury Baby van het Jaar 2009

 1. R. van Tongeren

  Mijn lief engeltje kan niet meedoen omdat ze op 29 mei geboren is. Dus 4 dagen te vroeg, belachelijk.
  Ze is dus nog geen 12 maanden!

    /   Reply  / 
 2. Kim

  Er zijn een aantal leuke babys die naar de finale zijn gegaan, maar die van mij zit er nog niet bij.
  Dus allemaal gratis stemmen!

  Aan de meeste babys die doorgaan te zien is het eerder mamadiehetbestepromotiemaaktvanhetjaar.nl dan babyvanhetjaar.nl

  Dus voor een echte leuke baby in de finale, stem op Jayden!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Verkiezing Baby van het Jaar loopt storm | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>