Baby van het Jaar 2008 heet Elisa

De mooiste, leukste, liefste of grappigste baby van Nederland. Sky Radio was sinds Moederdag (11 mei) op zoek naar dé Baby van het Jaar en dinsdagmiddag is de winnaar bekend gemaakt. De tien maanden oude Elisa van de Vorst uit Alphen aan den Rijn werd door een vakjury onder leiding van Tanja Jess verkozen tot de Sky Radio 'Baby van het Jaar'. Het prijzenpakket voor de jonge winnares is niet mis.

Baby Elisa wordt commercieel goed ingezet, zo komt ze op de cover van het magazine 'Wij Jonge Ouders' en wordt ze een jaar lang het gezicht van Prénatal. Daarnaast krijgt de kleine winnares een Aegon Rendementplan van €10.000,-. Zoals je ziet is de verkiezing van Sky Radio goed gesponsord

Op basis van de cijfers die Sky Radio bekend heeft gemaakt, mag de actie ook wel een succes genoemd worden. In de actieperiode van slechts drie weken werden liefst 17.580 baby's geregistreerd. Ter vergelijking: dat is bijna 10% van alle baby's die momenteel in Nederland zijn (0-12 maanden oud). En op alle geregistreerde baby's werden in het totaal 1.267.748 stemmen uitgebracht.

De prijzen voor de winnende baby en haar ouders werden dinsdag uitgereikt op het Mediapark in Hilversum. Daar kwamen alle 101 baby's uit de finale met hun ouders bij elkaar. Tanja Jess, de vrouwelijke 'station voice' van Sky Radio, reikte samen met Maureen du Toit de prijzen uit.

Zie ook:
- Zoektocht 'Baby van het Jaar' bij Sky Radio

Lees ook:Zoektocht ‘Baby van het Jaar’ bij Sky Radio
Lees ook:Sky Radio zoekt ‘Baby van het Jaar 2009′
Lees ook:Verkiezing Baby van het Jaar loopt storm
Lees ook:RTL-sterren in jury Baby van het Jaar 2009
Lees ook:Kyo verkozen tot Baby van het Jaar 2009

1 Reacties // Reageer

One thought on “Baby van het Jaar 2008 heet Elisa

  1. Thomas

    ben ik nu dan eindelijk af van al die kutmailtjes van al die k*tmoede,.. uhm,.. vrouwen?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Sky Radio zoekt ‘Baby van het Jaar 2009′ | Radioactive

  3. Pingback: RTL-sterren in jury Baby van het Jaar 2009 | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>