Patrick Kicken blijft ochtendshow Radio Veronica doen

Patrick Kicken heeft vandaag definitief getekend voor zijn ochtendshow bij Radio Veronica. Vanwege de positieve reacties van luisteraars en de ontwikkeling van de luistercijfers hebben de programma-leiding van Radio Veronica en Kicken vandaag besloten de ochtendshow voort te zetten met als nieuwe programmanaam “Patrick Kicken”. Het programma is iedere ochtend tussen 06:00 en 09:00 uur op Radio Veronica te horen.

Sinds februari dit jaar – toen Robert Jensen vertrok bij Veronica – was Patrick elke werkdag tussen 06:00 en 09:00 uur te horen met zijn show. Hij wilde nog even wachten met een definitief besluit: “Maar het is geweldig om te zien hoe enthousiast de Radio Veronica luisteraars zijn na het terugkeren van mijn ochtendshow op de zender. Het is zo goed bevallen dat ik lekker door wil gaan! Na deze eerste maanden wordt het programma alleen maar leuker. Er komen veel mooie dingen aan, zoals veel locatie-uitzendingen. Ik heb dan ook ontzettend veel vertrouwen in de toekomst van het programma”.

“Ik maak voor de luisteraar een opgewekte, actuele show met een mix van muziek, actualiteiten, humor en voetbal”. Naast Alleen Echte Hits komen tijdens de show “Patrick Kicken” items voorbij als de ‘Cabaret Kneiter’, ‘Kicken’s Dubbele Dosis’ en de ‘Flitssmurf’. Voetballiefhebbers komen aan hun trekken met RenĂ© van der Gijp, Harry Vermeegen en Hans Kraay Jr., die wekelijks te horen zijn met hun voetbalcolumns in de Eredivisie Update.

Lees ook:Patrick Kicken voorlopig weer in de ochtend van Radio Veronica
Lees ook:‘Keihard Kicken’ nieuwe weekendshow Patrick Kicken
Lees ook:Patrick Kicken niet in het weekend, maar doordeweeks
Lees ook:Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica
Lees ook:‘Ook Goeiemorgen’ wordt nieuwe ochtendshow bij Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>