‘Ook Goeiemorgen’ wordt nieuwe ochtendshow bij Veronica

Ook GoeiemorgenColin Banks presenteert vanaf maandag 30 juni 2008 de nieuwe ochtendshow op Radio Veronica. Het programma krijgt de naam ‘Ook Goeiemorgen’ en is elke werkdag tussen 6:00 en 9:00 uur te horen en heeft het motto ‘De meer muziek ochtendshow’ meegekregen. Met deze wijziging in de programmering is Patrick Kicken niet meer in de ochtend te horen, zijn side-kick Jan Paparazzi blijft wel bij de nieuwe show betrokken.

UPDATE: Colin Banks wilde zelf stoppen met ochtendshow

Het nieuwe ochtendprogramma zal zich proberen te onderscheiden van andere ochtendprogramma’s op de Nederlandse radio vanwege de hoeveelheid muziek die zal worden gedraaid en de snelheid waarmee de items worden gebracht.

De 80′s & 90′s hits in ‘De meer muziek ochtendshow’ worden aan elkaar gepraat door Radio Veronica-dj Colin Banks. Daarnaast zorgen bekende radiopersonalities voor informatie en humor. Nieuws-anchorman Arend Langenberg brengt de ontwikkelingen in de actualiteit enĀ Formule 1-kenner Olav Mol praat de luisteraars bij over de autosport. De altijd opgewekte humorist Jan Paparazzi blijft bij de nieuwe ochtendshow op Veronica en hij doorgaan met zijn telefoontjes met bekende figuren in de entertainmentwereld.

Colin Banks: “Ik geloof heel erg dat er behoefte is bij luisteraars aan een snel ochtendprogramma met veel muziek en korte items. Ik vind het dan ook een uitdaging om onze luisteraars iedere morgen wakker te maken met de muziek van Radio Veronica en de glimlach van ons team.”

Jan Paparazzi: “In ‘Ook Goeiemorgen’ ben ik degene die onze luisteraars iedere dag op de hoogte gaat houden van het wel en wee in de entertainmentwereld. Dat doen we echt anders dan in andere ochtendprogramma’s, want ik vind het leuk om wat speldenprikken uit te delen in plaats van al die BN’ers maar naar de mond te praten. Ik ben er zeker van dat het een feest wordt om iedere ochtend met dit team van vakmensen deze ochtendshow te gaan maken!

In het persbericht van Radio Veronica wordt geen woord gerept over de huidige ochtendjock Patrick Kicken.

Update: Reactie Patrick Kicken op stoppen ochtendshow

Update: Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica

Zie ook:
- Rob van Someren nog tot somertijd 2011 bij Veronica

Lees ook:Robert Jensen van start op Radio Veronica
Lees ook:Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica
Lees ook:‘Keihard Kicken’ nieuwe weekendshow Patrick Kicken
Lees ook:Jan Paparazzi per direct weg bij Radio Veronica
Lees ook:Colin Banks wilde zelf stoppen met ochtendshow

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Ook Goeiemorgen’ wordt nieuwe ochtendshow bij Veronica

  1. Ramon

    “wordt geen woordt gerept over”

    Uhm? Spellingscontrole?

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    Haha mooi is dat! Het bericht is al een paar duizend keer gelezen en jij bent de eerste die het opvalt. Slordig typefoutje…

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Jan Paparazzi per direct weg bij Radio Veronica | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>