Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica

Het vroege opstaan heeft radio-dj Patrick Kicken de afgelopen vier weken niet gemist. Sinds 30 juni presenteert Kicken niet meer de ochtendshow op Radio Veronica, dat wordt nu gedaan door Colin Banks. Wat Patrick Kicken bij de radio gaat doen en wanneer hij weer te horen zal zijn, was tot voor kort nog onbekend. Maar zaterdag kon de 34-jarige jock uitsluitsel geven: vanaf augustus is hij weer op Veronica te horen.

De komende dagen gaat Patrick Kicken eerst nog naar Spanje om daar te draaien en dan vanaf zaterdag 2 augustus is hij weer te horen op Radio Veronica, zo schrijft hij op zijn weblog. Kicken verruilt zijn ochtendbaan voor een plek in het weekend. Binnenkort ongetwijfeld meer over zijn nieuwe programma.

Update: Patrick Kicken doordeweeks met 'Keihard Kicken'

Zie ook:
- Reactie Patrick Kicken op stoppen ochtendshow
- 'Ook Goeiemorgen' wordt nieuwe ochtendshow bij Veronica

Lees ook:‘Keihard Kicken’ nieuwe weekendshow Patrick Kicken
Lees ook:Patrick Kicken niet in het weekend, maar doordeweeks
Lees ook:Patrick Kicken voorlopig weer in de ochtend van Radio Veronica
Lees ook:Radioactive headlines week 31: Kicken keihard terug
Lees ook:Robert Jensen van start op Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>