‘Keihard Kicken’ nieuwe weekendshow Patrick Kicken

Op zijn weblog maakte Patrick Kicken van de week al bekend dat hij snel weer terug op de radio is. Nu is ook bekend wanneer want de Veronica-dj heeft een nieuw contract. Kicken heeft voor twee jaar bijgetekend en zal dus tot en met augustus 2010 op Radio Veronica te horen zijn. Vanaf september presenteert hij zijn nieuwe programma 'Keihard Kicken' op zaterdag en zondag.

Update: Patrick Kicken niet in het weekend, maar doordeweeks 

Hiervoor was Patrick drie jaar lang te horen met de ochtendshow 'Kicken Wordt Wakker!'. Ongeveer een maand geleden werd bekend dat Kicken zou stoppen met de ochtendshow. Tegenwoordig wordt het tijdsslot 6:00-9:00 uur gepresenteerd door Colin Banks.

Patrick Kicken is zelf ook uitermate blij met zijn nieuwe plek in de programmering, net als vroeger zit hij weer in het weekend: "Helemaal top om weer een middagshow te maken bij Radio Veronica en zo de luisteraars het ultieme weekend gevoel te geven!"

De nieuwe show 'Keihard Kicken' is vanaf september te horen op Radio Veronica. Kicken zelf is komend weekend al weer op de zender te horen, in augustus valt hij namelijk in voor programma's van collega's.

Zie ook:
- Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica
- Reactie Patrick Kicken op stoppen ochtendshow

Lees ook:Patrick Kicken niet in het weekend, maar doordeweeks
Lees ook:Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica
Lees ook:Radioactive headlines week 31: Kicken keihard terug
Lees ook:WeekendRick terug plus een vrijdagavondshow voor Van V.
Lees ook:Patrick Kicken voorlopig weer in de ochtend van Radio Veronica

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Keihard Kicken’ nieuwe weekendshow Patrick Kicken

  1. Steven

    Alleen 1 probleem.

    HOE LAAT IS HET?!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>