Patrick Kicken voorlopig weer in de ochtend van Radio Veronica

Na het vertrek van Robert Jensen is Patrick Kicken de komende tijd weer terug op zijn oude plek. Na afgelopen week al in de ochtend te horen te zijn geweest tijdens de 80′s Top 880 gaat Patrick Kicken vanaf maandag van start met de nieuwe ochtendshow van Radio Veronica. Met ‘PK@Veronica’ is Patrick weer elke werkdag te horen tussen 06.00 en 09.00 uur.

In het programma zullen naast Alleen Echte Hits items te horen zijn als de ‘Cabaret Kneiter’, ‘Kicken’s Dubbele Dosis’ en de ‘Flitssmurf’! Daarnaast komen de wekelijkse voetbalcolumns van René van der Gijp en Hans Kraay Jr. voorbij in de Eredivisie Update.

Patrick Kicken: “Het is geweldig om te zien hoeveel Radio Veronica luisteraars na 30 maanden afwezigheid ‘s ochtends weer blij zijn dat ik ze wakker maak. Maar ‘s middags de hardwerkende mens vermaken is ook heel leuk om te doen, vandaar dat ik nog even wacht met een definitief ja op de ochtendshow. Voor de zomer hoop ik een beslissing genomen te hebben”.

Luc van Rooij presenteert nu de middagshow van Radio Veronica, met ‘Luc Is Los’ is hij elke werkdag tussen 13.00 en 16.00 uur te horen. Silvan Stoet zal de komende tijd van 19.00 tot 22.00 uur met zijn programma ‘Alleen Echte Hits’ te horen zijn.

Lees ook:Patrick Kicken blijft ochtendshow Radio Veronica doen
Lees ook:Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica
Lees ook:‘Keihard Kicken’ nieuwe weekendshow Patrick Kicken
Lees ook:Patrick Kicken niet in het weekend, maar doordeweeks
Lees ook:Robert Jensen van start op Radio Veronica

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>