Patrick Kicken niet in het weekend, maar doordeweeks

Na de aankondiging dat Patrick Kicken zou stoppen met zijn ochtendshow op Radio Veronica, was het even onduidelijk wat hij in de toekomst bij het station zou gaan doen. Vorige maand maakte Veronica bekend dat Kicken terugkomt in het weekend, maar uit de nieuwe programmering blijkt dat 'Keihard Kicken' doordeweeks geprogrammeerd staat.

Over zijn nieuwe plek in het weekend gaf Patrick Kicken als reactie: "Helemaal top om weer een middagshow te maken bij Radio Veronica en zo de luisteraars het ultieme weekend gevoel te geven!" Dat blijkt iets te vroeg gejuicht te zijn, want Patrick Kicken is vanaf maandag 8 september in de avond te horen op Radio Veronica.

Met ingang van de nieuwe programmering is de dj van maandag tot en met donderdag van 19:00 tot 22:00 uur te horen in zijn show 'Keihard Kicken'. Op die plek zit nu Veronica-dj Erwin Peters nog. In het nieuwe uitzendschema verhuist Peters naar het weekend waar hij op zaterdag en zondag van 9:00 tot 12:00 de '80's Hotline' gaat presenteren.

Zie ook:
- Erik de Zwart terug als dj op de radio
- 'Keihard Kicken' nieuwe weekendshow Patrick Kicken
- Reactie Patrick Kicken op stoppen ochtendshow

- Nieuwe programmering Radio Veronica

Lees ook:‘Keihard Kicken’ nieuwe weekendshow Patrick Kicken
Lees ook:Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica
Lees ook:Dit is de nieuwe programmering van Veronica
Lees ook:WeekendRick terug plus een vrijdagavondshow voor Van V.
Lees ook:Patrick Kicken gaat vroege middag bij Radio Veronica doen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>