Patrick Kicken gaat vroege middag bij Radio Veronica doen

Je kunt van Patrick Kicken zeggen wat je wilt, maar niet dat hij geen radio-ervaring heeft. Deze man kent de vroege ochtend, de avond en per aanstaande maandag ook de vroege middag. Hij gaat vanaf dan elke werkdag tussen 13.00 en 16.00 uur het programma ‘[email protected]’ presenteren. Hij komt daarmee in de plaats voor Ferry Maat, die onlangs stopte met zijn werk bij Veronica.

Gelijk een leuk begin: maandag is het dierendag! Luisteraars zijn – met hun huisdier – welkom in de studio. Oh ja, je moet wel aan twee kleine voorwaarden voldoen: je moet vrouw zijn en Veronica heten. Het diertje (let op: niet het baasje!) dat het meeste geluid weet te produceren tijdens het programma wint een jaar lang gratis voer.

Kicken is sinds de zomer van 2004 bij Radio Veronica te horen. Eerst als vervanger van Rob van Someren, later kreeg hij zijn vaste plek in de programmering. Hij maakte vele programma’s voor het station, zoals ‘Kicken & Co’, ‘Kicken voor je Kiezen’, ‘Kicken Wordt Wakker” en ‘Keihard Kicken’. Naast ‘[email protected]’ blijft Kicken op vrijdagavond ‘Kicken’s Volle Vrijdagshow’ presenteren.

Directeur Ab Trik van Radio Veronica is – natuurlijk – blij: “Patrick gaat op de van hem bekende, fantasievolle wijze een heel nieuwe middagshow neerzetten in het competitieve tijdvak 13 tot 16 uur.”

Lees ook:Patrick Kicken niet in het weekend, maar doordeweeks
Lees ook:Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica
Lees ook:‘Keihard Kicken’ nieuwe weekendshow Patrick Kicken
Lees ook:Kicken gaat kaal bij 20.000 volgers
Lees ook:Patrick Kicken presenteert ‘Waar Een Wil Is, Ben Ik Weg!’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Patrick Kicken gaat vroege middag bij Radio Veronica doen

  1. JP

    Silvan Stoet gaat het weekend van 9-12 uur doen, hij schrijft op Twitter: “Vanaf dit weekend Stoet op zaterdag en zondag tussen 09-12 uur met de Weekend Hotline bij Veronica!”
    Zou Erwin Peters de maandag- t/m donderdagavond van Patrick Kicken overnemen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>