Patrick Kicken presenteert ‘Waar Een Wil Is, Ben Ik Weg!’

Jarenlang verzamelde Radio Veronica-dj Patrick Kicken in zijn radioprogramma Keihard Kicken! de leukste ‘spreukwoorden’, verhaspelingen en andere vreemde teksten, ingezonden door de luisteraars van het station. Die uitingen heeft Kicken nu gebundeld in het boekje ‘Waar Een Wil Is, Ben Ik Weg!’, dat sinds maandag in de winkel ligt.

Afgelopen vrijdag kreeg Patrick Kicken tijdens zijn uitzending ‘Kicken’s Volle Vrijdag’ uit handen van zijn gast, Ruben van der Meer het eerste exemplaar.

Patrick Kicken: “De luisteraars van Radio Veronica zijn super creatief. Elke avond weten ze me weer te verrassen met de allerleukste ‘spreukwoorden’. Het is ongelooflijk dat dit vaste item in ‘Keihard Kicken’ uitgemond is in dit boekje! Een deel van de opbrengst van ‘Waar Een Wil Is Ben Ik Weg!’ gaat naar een fonds voor mensen met een spraakgebrek.”

Elke avond reageerden veel luisteraars op Kicken’s oproep om ‘spreukwoorden’ in te sturen. Zo droegen zij de meest uiteenlopende verhaspelingen en andere vreemde teksten aan, die nu gebundeld zijn. Deze leukste, grappigste, vunzigste en vreemdste spreukwoorden verschijnen nu in een paperback. Van heel flauw tot heel gevat. Een ideaal boekje om op verloren momenten doorheen te bladeren.

Lees ook:Patrick Kicken niet in het weekend, maar doordeweeks
Lees ook:‘Keihard Kicken’ nieuwe weekendshow Patrick Kicken
Lees ook:Patrick Kicken in augustus terug op Radio Veronica
Lees ook:Patrick Kicken gaat vroege middag bij Radio Veronica doen
Lees ook:WeekendRick terug plus een vrijdagavondshow voor Van V.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>