Kicken gaat kaal bij 20.000 volgers

De laatste tijd zet Patrick Kicken zich goed in voor de bekendheid van het station. Nadat hij een maand geleden zijn complete cd-collectie weggaf aan een luisteraar middels een muziekmarathon, nu gaat hij zich lichamelijk verminken voor het station. Hoewel, dat is wel erg dramatisch gezegd, het gaat alleen maar om zijn kapsel. Kicken gaat namelijk kaal wanneer het Twitteraccount van Radio Veronica 20.000 volgers heeft.

Eén van die volgers krijgt de eer om Kicken helemaal kaal te scheren. Voorwaarde is wel dat het voor het eind van deze week is. Het zal misschien nog lastig worden, omdat het station nu pas 10.951 volgers heeft.

De aanleiding voor het kaalscheren is een photoshop gemaakt voor de 90’s Top 750 die aanstaande maandag start. Alle dj’s van Veronica zijn voor deze lijst omgetoverd tot iconen uit de jaren 90. Patrick Kicken is omgetoverd naar zanger Ed Kowalczyk van de band ‘Live’.

Veel luisteraars vinden de Photoshop van Patrick Kicken zo goed, dat ze hem nu graag echt kaal willen zien. Kicken heeft dus nu toegezegd dat het bij 20.000 volgers echt gaat gebeuren.

De 90’s Top 750 start maandag 27 mei en duurt tot en met vrijdag 31 mei.

Lees ook:Guido Weijers scoort niet, maar wint wel weddenschap
Lees ook:Patrick Kicken niet in het weekend, maar doordeweeks
Lees ook:Guido Weijers gaat tóch kaal
Lees ook:Patrick Kicken gaat vroege middag bij Radio Veronica doen
Lees ook:Veronica gaat vrolijk verder met lijstjes in 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>