Jan Paparazzi per direct weg bij Radio Veronica

Hij werd bekend als bankzitter in het televisieprogramma van Robert Jensen: Jan Paparazzi. Was zijn rol eerst nog het voorlezen van kijkersvragen, later was ‘stil zijn’ nog de enige activiteit van Jan Paparazzi, die ook op de radio (Hitradio Veronica, Noordzee FM, Yorin FM) als side-kick van Robert Jensen fungeerde. Nadat Jensen besloten had zich nog enkel op tv te richten, was Jan radioloos en dus schoof hij in april 2007 schoof aan als side-kick aan bij Patrick Kicken op Radio Veronica. Ook na de wijziging van de ochtendshow op Veronica bleef Paparazzi als medepresentator te horen. Nu is bekend geworden dat Jan stopt, per direct.

UPDATE: Colin Banks wilde zelf stoppen met ochtendshow

Jan Paparazzi, wiens echte naam Jan van Zanten is, stopt met onmiddelijke ingang met zijn bijdrage aan ‘Ook Goeiemorgen‘ op Radio Veronica. Aanleiding is dat Paparazzi vanaf vandaag gaat werken voor het nieuwe project van Robert Jensen. Jan, die bekend en berucht is om zijn telefoonterreur, laat weten: “En hoe leuk radio ook is, de kans om voor een spannend uitdagend nieuw avontuur van Robert aan de slag te gaan is iets waar ik erg enthousiast over ben en waar ik veel toekomst in zie.

Onduidelijk is nog wat dat nieuwe project van Robert Jensen inhoudt. De oud-radiomaker was tot voor de zomer van 2008 te zien op RTL 5 met zijn werkdagelijkse talkshow ‘Jensen!’. Toen bekend werd dat de tv-show van Jensen na de zomer niet terug zou keren bij RTL, liet Robert in een videoboodschap weten dat hij “100.000 procent zeker” terug komt op tv. Wellicht werkt Jan Paparazzi nu mee aan een televisieproject van Jensen, of keert het duo tóch nog ergens terug op de radio?

Zie ook:
- Jan Paparazzi terug met telefoonterreur
- ‘Ook Goeiemorgen’ wordt nieuwe ochtendshow bij Veronica
- ‘Jan Paparazzi nieuwe sidekick Patrick Kicken’
- Robert Jensen stopt met tv-show, terugkeer naar radio?

Lees ook:Robert Jensen van start op Radio Veronica
Lees ook:Jan Paparazzi stapt in huwelijksbootje
Lees ook:Robert Jensen per direct weg bij Radio Veronica
Lees ook:Terreurdreiging: Jan Paparazzi terug met telefoonterreur!
Lees ook:‘Jan Paparazzi nieuwe sidekick Patrick Kicken’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jan Paparazzi per direct weg bij Radio Veronica

 1. David

  Ik hoorde net bij Coen en Sander dat hij TV gaat doen tegenover Life en Cooking, dus ik denk dat dat SBS wordt!

    /   Reply  / 
  1. Jorn

   Okay! Jan doet er nogal geheimzinnig over… Krijg er bijna grote verwachtingen van!

     /   Reply  / 
 2. Pingback: Erik de Zwart gaat horizontaal in het weekend | Radioactive

 3. Pingback: Rick van Velthuysen zwaait concurrenten uit [filmpje] | Radioactive

 4. Nicky

  Zijn echte naam is trouwens Jan Zwart, maar goed….

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>