Robert Jensen van start op Radio Veronica

Een vetklep, radiosloper, geniale dj, plofkop, irritante kwal, shockjock, sadist van Hilversum, briljant radiomaker. Iedereen heeft wel een mening over Robert Jensen. Maar wat je ook van hem vindt, hij flikt het wel weer. Na ruim vier jaar afwezigheid keert Jensen maandag 2 augustus 2010 terug op de radio. Samen met sidekick Jan Paparazzi is Robert elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur te horen op Radio Veronica.

De comeback van Robert Jensen op de Nederlandse radio heeft wel tot gevolg dat Rick van Velthuysen het veld moet ruimen in de vroege ochtend van Veronica.

Het is niet voor het eerst dat luisteraars van Radio Veronica moeten wennen aan een nieuwe stem. De radiozender begint met ‘JENSEN!’ aan de vierde ochtendshow in een paar jaar tijd. Eerder waren achtereenvolgens Patrick Kicken, Colin Banks en Rick van Velthuysen te horen tussen zes en negen uur ‘s morgens.

Voor Robert Jensen is de ochtend overigens ook niet nieuw, in het verleden was hij al op dat tijdslot te horen op Veronica (Hitradio Veronica en Veronica FM).

Jan Paparazzi heeft vrij recent nog vroeg zijn wekker moeten zetten, hij was van 2007 tot 2009 de sidekick van Patrick Kicken en later van Colin Banks. Voor beide dj’s was hij sidekick in het ochtendprogramma Veronica.

Jensen in de ochtend

De gloednieuwe ochtendshow ‘JENSEN!’ gaat maandag 2 augustus 2010 van start op Radio Veronica. Robert Jensen en Jan Paparazzi zijn elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur te horen.

ZIE OOK:
- Zorgt Robert Jensen voor verschuivingen?
- Robert Jensen terug op de radio bij Veronica
- Robert Jensen: ‘Ik mis het enorm’

Lees ook:Jan Paparazzi stapt in huwelijksbootje
Lees ook:Robert Jensen: ‘Ik mis het enorm’
Lees ook:Zorgt Robert Jensen voor verschuivingen?
Lees ook:Robert Jensen brengt seksrubriek Kim Holland terug
Lees ook:Robert Jensen terug op de radio bij Veronica

44 Reacties // Reageer

44 thoughts on “Robert Jensen van start op Radio Veronica

 1. andre van hagen

  robert jensen wie had dat ooit kunnen denken en wt gaat hij ons voor nieuws schenken de wereld op zijn kop de tv was een flop

    /   Reply  / 
 2. andre van hagen

  die robert jensen doet veel mensen laten denken wat valt er in te schenken veel praatjes vullen de gaatjes worden ze maatjes

    /   Reply  / 
 3. andre van hagen

  luister en doe je oren open hij is terug hij had pijn in zijn rug hij ving met zijn handen een mug dus jensen is terug

    /   Reply  / 
 4. Pinguin

  Jammer jammer jammer van Veronica ……..
  Jensen ….. bah bah bah …… grote mond ))))))-:

    /   Reply  / 
 5. Vertaalbureau

  Jammer, heb het wel een beetje gehad met Jensen

    /   Reply  / 
 6. Remko Lodder

  Jammer, ik vind Rick van V. veel leuker op de radio dan die irritante Jenssen!

    /   Reply  / 
 7. Barb

  Jammer Veronica, de ochtend is niet meer hetzelfde, was erg naar wakker worden vanmorgen met die kwal op de radio. Dan maar naar de concurrent.

    /   Reply  / 
 8. patricia

  jammer hoor .ik had liever nog rick gehad in de ochtend nu wordt het toch weer tijd voor een nieuw radiostation in de ochtend
  bah die jensen ze zijn niet wijs om weer te veranderen

    /   Reply  / 
 9. Mireille

  Toen ik hoorde dat Jensen op veronica zou komen was ik er rap klaar mee. Een dergelijke eikel met zijn gezwam op het heilige radio veronica kan echt niet! Ik ben geswitcht van zender in de ochtend, heb dat geouwehoer nu 2 dagen aangehoord en hij vindt zichzelf erg leuk blijkbaar maar ik niet. jammer veronica, maar in ieder geval in de ochtend 1 luisteraar minder.

    /   Reply  / 
 10. andre van hagen

  jensen is te hooren via veronica of die leuk is daar laat ik me niet over uit

    /   Reply  / 
 11. Jeffrey

  Jensen is wel een echte Veronica-man. Binnengehaald door Alfred Lagarde in de jaren 90. Ik ben er van overtuigd dat hij ook verstand van muziek heeft.

  Nu Jeroen van Inkel nog terughalen!!

  Ik vind eigenlijk dat Veronica langzaam maar zeker naast de 80 en 90 hits ook de hits van nu moet gaan uitzenden. En de Top 40 moet in de toekomst gewoon weer terug waar het hoort: Veronica.

    /   Reply  / 
 12. andre van hagen

  lex harding die vond ik goed hij presenteerde de top 40 toen en gerard ekdom echt leuk om naar te luisteren

    /   Reply  / 
 13. Jeffrey

  Ik vind de eerste uitzendingen trouwens erg leuk! Die jingle bij de sport-items is echt geniaal!

  Ook heel leuk is dat hij elke week Johan Derksen, Rene van der Gijp en Hans Kraaij jr. gaat opbellen. Dat zorgt voor leuke radio. Op welk ander radiostation krijg je die drie er bij?
  Ik heb ook erg moeten lachen om het gesprek met Henk Westbroek.

  Liever Jensen dan Giel of De Wild.

    /   Reply  / 
 14. Jouke

  Een comeback is pas een comeback als je succes hebt.
  deze kwal was niet succesvol is niet succesvol op tv en nu verziekt hij de ochtend op de radio weer dat word ook geen succes. Dus voordat je zegt: hij flikt het hem weer en je noemt comeback probeer dan eerst eens een volle week van 6 tot negen aar hem te luisteren, je komt depressief op je werk aan..
  comeback.. pfff

    /   Reply  / 
  1. Jorn Agterberg Auteur

   Smaken verschillen, ik kan heel goed luisteren naar Robert Jensen op de radio, en anderen weer niet. Wat betreft ‘hij flikt het weer’, dat onderstreep jij in feite ook met je reactie ‘hij was niet succesvol’, maar… desondanks zit hij er wel weer, terwijl de algemene tendens is dat niemand hem echt mag/mocht.

     /   Reply  / 
 15. Jeffrey

  Juist omdat hij zo irritant is willen de meeste mensen naar hem luisteren… Zo gaat dat vaak.

  Ik vond de eerste week gewoon erg leuk…

    /   Reply  / 
 16. Pieter

  Bah!

  Jensen vindt zichzelf zo leuk dat hij door zijn gasten heen gaat praten. De gasten zijn nou net het leukste. Geef mij Rick v V maar weer terug, en Marlous natuurlijk ook!

    /   Reply  / 
 17. jojo

  Een paar dagen aangehoord. Maar wat een vreselijk slechte DJ is die man. Waarom herhaald hij alles drie keer als hij een verhaal verteld. Denkt hij dat zijn luisteraars soms achterlijk zijn. Waarom kletst hij zoveel in plaats van plaatjes te draaien?
  Gauw op zoek naar een andere zenden tot ie weer weg is.

    /   Reply  / 
 18. Bram Hoeneveld

  Zeer slechte radio in de ochyend. Misselijkmakend met Kim Holland. Hij heeft het graag over sex, herhaalt alles een paar keer en grinniken constant om hub eigen zogenaamde grappen. Rick van V is vele malen beter. Robert Jensen is ouwehoerradio geworden!! Ik heb expres 2 weken geluisterd om een mening te kunnen vormen, maar a.s. maandag ga ik rap over naar een ander station, welke maakt niet uit, elk station is beter dan dit gezever!!

    /   Reply  / 
  1. Bram Hoeneveld

   excuus voor de typfouten. ochyend = ochtend en hub is hun

     /   Reply  / 
 19. Sander

  Inderdaad. Jammer van dit leuke radiostation. Robert Jensen praat werkelijk over niks en dat stomme nepgelach van die paparazzi op de achtergrond was ik na de eerste uitzending al zat. En mensen die zeggen dat ze Johan Derksen, Rene van der Gijp en Hans Kraaij jr in de uitzending hebben….klopt. Maar dit was ook al het geval bij Rick van V. En die maakte nog zinvolle radio. Jensen lult gewoon 10 minuten achter elkaar zonder iets zinnigs te zeggen. Vooral de eerste uitzending en de dag erna over de vermeende zwendel. Verschrikkelijk om 10 minuten te luisteren naar iemand die zichzelf blijft herhalen en dan eigenlijk nog steeds niets heeft gezegd.
  Het enige jammere is dat Veronica gewoon goede muziek speelt in vergelijking met andere zenders en daarbij de verkeerde keuze van DJ maakt.

  VERONICA DOE ER WAT MEE!

    /   Reply  / 
 20. JAVE

  Ik luisterde ‘s ochtends naar Veronica voor de muziek, en eventueel wat commentaar van de DJ (Rick van V.)
  Tjongejonge, wat is meneer Jensen vol van zichzelf.
  Dat hij er zit om plaatjes te draaien gaat volledig aan hem voorbij.
  En als hij nou wat interessants te melden had… Alleen maar ‘grappen’ van het niveau lagere school (poep! hahahaha) en slap geleuter.

  Ik ben indertijd overgeschakeld van Arrow naar Veronica omdat Arrow het onzalige idee had om meneer Curry zichzelf te laten promoten in de ochtenduren, en nu flikt Veronica hetzelfde met Jensen…
  Tijd voor een nieuwe switch.

    /   Reply  / 
 21. Johan Signer

  Nee hoor, die Jensen is gewoon een vetklep.
  Dit is tenminste echte radio, ik lach me werkelijk rot, ga zo door.
  Jullie zijn gewoon allemaal losers die gewoon niet tegen Jensen kunnen, mietjes, sukkels.

  Ga zo door Jensen

    /   Reply  / 
 22. Johan

  Ik ben blij als het weer 9 uur is, dan word er weer normale radio gemaakt.
  Neem nu vrijdagmorgen 27 augustus.
  word er over sex gepraat alsof het normaal is. Er luisteren ook kleine kinderen mee. Heeft Dikke Jensen verder geen normale onderwerpen of laat hem zijn mond houden en alleen muziek draaien.
  Hij lacht alleen om zijn eigen flauwe grappen.
  Er zijn meer mensen in mijn omgeving die Jensen een kwal vinden.
  Als Veronica zo doorgaat gaat dit klanten kosten.
  doe ons maar een andere disc jockie.

    /   Reply  / 
 23. allan

  wat een flauwekul tegenwoordig smorgens op de radio met jensen hoe vaak gaat hij nog dat stomme gedoe met henk westbroek uitzenden makkelijk je geld verdienen met 10 min slap geouwehoer een aantal keren per week uit te zenden. draai liever meer muziek wand een muziekzender ben je nu niet.

    /   Reply  / 
 24. Petra

  Veronica, wat ontzettend jammer…. Ik luister zo graag naar jullie maar Robert Jensen hoort niet bij jullie thuis! Ik walg soms naar die stomme idiote uitzendingen van hem, en zijn Jan Paparazzi.
  Kunnen jullie niet beter betalen ofzo??

    /   Reply  / 
 25. D Romanesko

  Nou het is een waardeloze DJ met een iq van een doorgebrande pinda.
  Een big die alleen maar de hele dag zich zelf wilt horen knorren, nee wat dat betreft is deze big geen aanwinst voor de NL radio. Het is een schande dat deze vette knor big nog aandacht krijgt.

  jammer

  Luister gewoon Edwin Evers -Radio 538, leuke radio + erg gezellie

    /   Reply  / 
 26. Olaf

  Beste Veronica,

  Heb de laatste jaren altijd jullie zender op staan. De kinderen groeien bij ons gewoon op met 80s en 90s muziek. Maar om nu ‘s morgens naar Robert Jensen te luisteren lijkt me geen goed plan. Ik heb het een paar weken aangehoord maar vind het verschrikkelijk. Nietszeggende radio met waardeloze humor. Hij vind zichzelf, en ook die Papparazzi, zooooooo leuk. Het is te slecht voor woorden!!!
  Deze mannen zullen door hun werkgevers wel te veel zijn opgehemeld door de jaren heen. Die voetbalgoeroes zitten gewoon in het contact bij Radio veronica omdat Veronica officieel sponsor is. Die waren er ook al bij van Veldhuizen. En dan die seksrubriek…………….. er luisteren ook kleine kinderen. Doe dat dan ‘s avonds na 22:00 uur.
  Ben altijd blij dat het weer 9:00 uur is. Ladiedadiedadieda die Bart van Leeuwen!!!!
  Veronica doe er aub wat mee!!!

  Groet,
  Olaf

    /   Reply  / 
 27. Suzan

  Ben het met bovenstaande helemaal eens.
  Dat stomme gelach van die twee om hun eigen grappen, WALGELIJK! Daar kan je nog geen 5 minuten naar luisteren. En als je je humor alleen maar kan halen door andere af te kraken, heb je de fantasie van een mier. Het gaat echt helemaal nergens heen.
  Tja en die gesprekken met derksen, kraaij jr. en vd Gijp gaan ook nergens heen. Die worden er voor betaald dus die moeten wel aan de lijn komen.
  Jammer dat ie zo opgehemeld wordt door Veronica.
  Nee, van mij mag er heel snel een nieuwe switch komen!!

    /   Reply  / 
 28. Peter van der Linde

  Ik vind dat Robert Jensen niet op de radio thuis hoort. Samen met Jan Papparazzi maken ze er een walgelijke show van. Veel sexistische opmerkingen, mensen belachelijk maken en veel te lang kletsen, lachen om hun eigen grappen. Vooral de Paparazzi op de achtergrond. Ik heb het nu een poosje aangehoord, maar ik ga na 34 jaar “radio veronica in de ochtend” geluisterd te hebben, de zender verlaten. En velen met mij hebben dit al gedaan en zullen volgen. Wordt wakker Radio Veronica.

    /   Reply  / 
 29. ron

  tss wat een shit kan die jensen niet gauw zijn koffers pakken,
  en stop dan gelijk die jan er in.

  rick kom gauw terug,luister niet meer naar het ochtend progr.
  van veronica,ben over gestapt naar 538,en dan om 9 weer terug.

    /   Reply  / 
 30. mattees

  Het kan niet vaak genoeg herhaald worden: Wat een slechte radio ‘s ochtends!

  Ik luister al jaren Radio Veronica. Ik ben blij als het 9 uur is;
  Flauw grappen die niet grappig zijn en Jan die zich in een kreukel lacht; het neppe druipt er van af ! Het gaat ook helemaal nergens over. Haal alsjeblieft Rick van Veldhuizen terug !

    /   Reply  / 
 31. Alice Zelhorst

  Helemaal eens met het bovenstaande! Het is werkelijk niet om aan te horen! Graag direct Rick terug: die heeft tenminste wel niveau! Stelletje rechtse etterbakken! Ik kan me niet voorstellen dat iemand hier voor zijn plezier naar wil luisteren! Op mijn werk luisterden we voorheen altijd naar Veronica in de ochtend maar nu hebben we hem op 538 staan. Wat een genot! Ik hoop dan Jensen snel van de radio gehaald wordt!

    /   Reply  / 
 32. Smaakmaker

  Wat een ongelooflijk slechte keuze van Veronica! Jensen staat voor slap en sexistisch geouwehoer, waar volgens mij niemand op zit te wachten. Die laat ik mijn ochtend niet verpesten. Weg ermee:

  http://www.robertjensenmoetweg.nl

    /   Reply  / 
 33. arny 538 gek

  Smaakmaker. laat die jensen maar lkkr gaan. dat oerstomme zender verstrontieka. luister zelfs ik niet naar. luister altijd naar Evers Staat Op op 538!!!! veronika is een klote zender wat alleen maar rock. muziek draait het is een prullenbakke zender. Radio=538=102FM de Nr1 van Nederland

    /   Reply  / 
 34. Brigitte

  Wat een ergernis ‘s morgens bij Radio Veronica, wat een zelfingenome, kwal is die Jensen toch, kan iemand mij laten weten waar ik kan stemmen om Jensen van de radio te krijgen

    /   Reply  / 
 35. arny 538 gek

  Laat die veroniks lkkr rotten!!!!! Radio Evers Staat Op tussen 6:00 en 10:00 en van 10 tot 12 Greatest Hits
  en van 12:00 tot 14:00 TIM KLIJN met het spannendste spel van de nerderlandse radio weten is winnen.en van 14:00 tot 16:00 JEROEN NIEUWENHUIZE. en van 16:00 Ruud De Wild 19:00!! nou dat is mooi om de dag vol mee te krijgen op je werk!

    /   Reply  / 
 36. Richard

  erg Jammer Jensen op de Radio, nota bene nog op Veronica ook.
  jammer voor Veronica maar de radio gaat nu van de hele dag veronica naar Radio 538. pas met Somertijd gaat deze weer terug.

    /   Reply  / 
 37. Bram

  helemaal mee eens. Ik luisterde voor 1 augustus alleen maar naar Veronica, Nu naar Edwin Evers op 538 en ;s avonds en ‘s nachts staat de radio ook op 538. Ik luister alleen naar veronica tussen 10.00 en 18.00 uur en in het weekend. Jensen is het meest slechte programma wat ik ooit op de Nederlandse radio heb gehoord. Het is goedkoop mensen afzeiken, luister naar Evers die maakt grappen, maar maakt ook nog zinnige radio met goede interviews!!

    /   Reply  / 
  1. peter

   D.J.S,van dat soort radio stations zijn ,,zelf ingenomen Homo kwallende veel te veel verdienende zeikers,die in hun hoofd denken,dat ze God zelf zijn.en betreffende Tiesto,,een kind van 5jaar kan ook achter een tafel gaan staan in een grote zaal,en een schuifje omhoog doen,,en dat noemen ze dan de beste D.J. ter wereld,,wie heeft zo iets achterlijks bedacht.Tiesto loopt nog net niet op 4paar schoenen in twee voeten over straat..hij is wel de beste kwallendj van de hele wereld.Het enige wat hun parten speelt in grote zalen,is hun stressbestendigheid,moederziel alleen op een podium staan tegenover duizenden mensen,maar dat is dan ook alles..

     /   Reply  / 
 38. R. Bruins slot

  Luister gewoon radio 538, klaar is kees.

    /   Reply  / 
 39. stefke

  Jensen is morgen van de radio af: de vlag kan uit!!!!!!!!!
  Ik zeur niet gauw maar de onzin die hij uitkraamt is ver beneden het niveau van Veronica

    /   Reply  / 
 40. Bram

  Hiep hoi, Jensen weg. De slechtste radiomaker die ik ooit heb gehoord. Heeft niets met een DJ te maken. Ja, ik zei het een half jaar geleden al en het is uitgekomen!! Deze man moet nooit meer achter een microfoon zitten, wat is die slecht en heeft smakeloze humor!! Luister naar Evers, die weet wat radio maken is en weet tot hoever hij kan gaan. Heeft trouwens ook heel zinnige interviews!! Maar Kicken is natuurlijk stukken en stukken beter of Rick van V. weer in de ochtend.

    /   Reply  / 
 41. Adri

  Luister sinds jensen erwas naar radio 2 tot 9.00 beviel goed, had liever Rick van V.

  G het maanag maar weer eens proberen met Patrick K (hopelijk geen moppen dat moetje bij van someren laten !!! gewoon super.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>