Nicolas Ruis naar Radio 10

Nicolas Ruis komt naar Radio 10. Hij is per 2 februari te horen naast Tim Klijn als sidekick in de nieuwe ochtendshow van Radio 10.

Nicolas Ruis is al jaren te horen op de Nederlandse radio. Hij was nieuwslezer bij het ANP en op dit moment is hij te horen in de ochtend bij Q-Music.

Programmadirecteur Roland Snoeijer van Radio 10: “We zijn heel blij met de komst van Nicolas in het team van Tim Klijn. Nicolas is de ideale persoon naast Tim om de dag met een lekker gevoel te beginnen. ‘Tim In de Morgen’ op Radio 10 wordt hét feel good ochtendprogramma van Nederland.”

Nicolas Ruis: “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging, na acht jaar nieuwslezen is dit een enorme nieuwe stap. Ik kijk er naar uit om samen met Tim een geweldige ochtendshow neer te zetten en kan niet wachten tot het 2 februari is.”

Tim Klijn & Nicolas Ruis zijn vanaf maandag 2 februari te horen in ‘Tim In de Morgen’ in de ochtend van Radio 10. Rob van Someren hoor je vanaf aanstaande maandag met het programma Somertijd in de middag van Radio 10.

Lees ook:Tim Klijn van 538 naar Radio 10
Lees ook:Update | Corné Klijn neemt gas terug op 3FM
Lees ook:Edwin Evers Staat deze week ook Op in de middag
Lees ook:Vrijdagochtend: Laatste uitzending Jeroen van Inkel
Lees ook:Tim Klijn is bijna klaar voor de ochtendshow op Radio 10

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>