Vrijdagochtend: Laatste uitzending Jeroen van Inkel

Hij wilde graag Edwin Evers in de ochtend verslaan. Dat is hem niet gelukt, maar een eind is hij wel gekomen, want de luistercijfers van Q-music zijn wel gestegen sinds Jeroen van Inkel daar de ochtendshow doet. De luistercijfers zijn goed, maar Q wil meer. Daarom komen Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte vanaf 10 maart de ochtend opvullen. Jeroen verhuist naar de middag. Vrijdag is zijn laatste ochtend bij Q-music…

29 Februari 2008. De laatste ochtendshow van Jeroen van Inkel op Q-music. Veel vaste items worden deze week voor het laatst gedaan, want Van Inkel verhuist naar de middag op Q-music. En daar is natuurlijk geen plaats voor 'De Broodrooster', een typisch spelletje voor aan de ontbijttafel.

Het nieuwe programma dat Van Inkel zal gaan presenteren, wordt elke werkdag van 16:00 tot 18:00 uur uitgezonden. In die middagshow is geen plek voor een side-kick en dat betekent dat de uitzending van 'Je Dag Is Goed' ook de laatste is met naast Van Inkel nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood en side-kick Jasper de Vries.

De Vries krijgt een plekje aan het eind van de dag, tussen 22:00 en 0:00 uur. Hannelore Zwitserlood vertrekt bij Q-music en zal vanaf maart te zien zijn op televisiezender RNN7. Daarnaast wordt ze nieuwslezeres bij de radiozenderrs van de Sky Radio Group.

Vakantie

Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte beginnen maandag 10 maart 2008 met de ochtendshow 'Ruuddewild.nl'. Jeroen van Inkel is vrijdag 29 februari voor het laatst te horen bij 'Je Dag Is Goed'. Dat betekent dat er even een week geen ochtendshow op Q-music is zoals men gewend is. Het team van Jeroen heeft even een weekje vakantie.

Met deze 'lege' week creëert Q-music wel een mooie overgang tussen de ochtendshows van Van Inkel en De Wild. Nu is het niet zo dat de twee heren elkaar direct opvolgen. En het voorkomt dat Van Inkel moet zeggen "maandag zit Ruud hier", iets wat hij wellicht niet heel erg graag wil benadrukken.

Zie ook:
- Van Inkel wil Evers verslaan in de ochtend
- Jeroen van Inkel verhuist definitief naar de middag
- Jeroen van Inkel boos over degradatie
- Ruud de Wild tóch naar Q-music
- Ruud de Wild echt weg bij Radio 538
- Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte weer samen?

Lees ook:Paul de Leeuw opent nieuwe ochtendshow Q-music
Lees ook:Jeroen van Inkel boos over degradatie
Lees ook:Jeroen van Inkel verhuist definitief naar de middag
Lees ook:Ruud de Wild tóch naar Q-music
Lees ook:Ruud de Wild op trainingskamp voor GTST

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Vrijdagochtend: Laatste uitzending Jeroen van Inkel

 1. Jasper

  Wat een onzin zeg. Waarom zou Inkel niet gewoon kunnen zeggen dat Ruud er maandag zit? Heeft ‘ie toch ook gewoon gedaan toen Jensen hem uit de ochtend trapte bij Veronica FM? Ze hadden zelfs een hilarisch spotje met zijn tweeën indertijd.

  Ik vind het redelijk dom om je publiek een week lang de kans te geven om de nieuwe ochtendshow op Radio 2 te ontdekken (ook ex-ruuddewild.nl), of om Evers te herontdekken. Misschien ontdekt iemand Giel of Kicken wel.

  Dom dom dom. Nooit je publiek de kans geven om weg te lopen.

    /   Reply  / 
 2. MBC

  Wat gebeurt er dan tijdens “de lege week”? Non-stop? Gijs Staverman?

    /   Reply  / 
 3. Jorn

  @MBC: Ik weet niet hoe Q-music die week gaat opvullen. Hoop dat ze er niet zomaar non-stop van maken.

  Wat dat betreft ben ik het met Jasper eens, Q-music moet voorkomen dat ze mensen prikkelt om eens wat anders te gaan luisteren. Toen Yorin FM omgedoopt werd in Caz! hebben ze ook twee weken lang non-stop gedraaid. Ik miste Stenders Vroeg Op en dus draaide ik wat aan mijn transisterradiootje en ben toen maar met ex-Yorin’ers Mark Labrand, Timo Kamst, Frank Dane en Maurice Verschuuren meeverhuisd naar Slam!FM.

  Dus het beste is als Q wel gewoon iemand anders in de ochtend zet, dan lopen vast niet alle luisteraars weg, Jeroen van Inkel is ook wel eens een paar weken op vakantie geweest.

    /   Reply  / 
 4. riki

  volgens mij zei Gijs vanmorgen dat hij volgende week de ochtend show gaat presenteren. Hij zei ook iets vaags over wat er dan de week erop zou komen (RdW dus), maar noemde geen RdW. maar ik luisterde maar met een half oor, dus volgde het niet helemaal…

    /   Reply  / 
 5. MBC

  En blijkbaar is Jeroen er nog niet helemaal overheen. Hij is vooral kwaad op de “marketingjongens” van Q die zin programma te weinig gesteund zouden hebben, terwijl Ruud wel een promotiecampagne krijgt… Lees de blog van Jeroen:

  http://jeroenvaninkel.hyves.nl/blog/9877476/Kaa_U_Tee/U68r/

  (Waarom blogt Jeroen trouwens niet op de Q-site zoals de anderen?)

    /   Reply  / 
 6. Jasper

  Waarom blogt Jeroen niet gewoon op zijn Angryblog?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>