Edwin Evers Staat deze week ook Op in de middag

Vanmiddag hoorde je een bekende, maar ook een andere stem in de middag van 538. Edwin Evers draait deze week namelijk overuren. Naast zijn ochtendshow tussen 6 en 10 maakt hij óók een programma in de middag tussen 12 en 14.  Hij neemt het programma ‘LunchTim’ over van Tim Klijn. Goed nieuws voor de fans van Evers dus! Goed nieuws voor de fans van Evers dus! Volgende week is Tim Klijn weer terug, ook leuk.

Lees ook:Edwin Evers weekje weg
Lees ook:Edwin Evers weer terug in de ochtend
Lees ook:Radioactive headlines week 8: Stenders, Evers, Jensen, Van Inkel
Lees ook:Tim Klijn blijft bij het lekkerste meisje van de school
Lees ook:RadioActive headlines week 6: veranderingen in programma’s en awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>