Tim Klijn van 538 naar Radio 10

Tim Klijn stapt over van Radio 538 naar Radio 10. Hij zal vanaf februari volgend jaar elke werkdag te horen zijn met de nieuwe ochtendshow van Radio 10.

Tim presenteert op dit moment ‘Greatest Hits’ op Radio 538 en is de vaste vervanger van Edwin Evers. Tim Klijn: “De afgelopen 15 jaar heb ik met ontzettend veel plezier gewerkt voor Radio 538 en daar alle kansen gehad. Ik heb echter erg veel zin in deze nieuwe uitdaging in de ochtend op Radio 10. Het is een lang gekoesterde wens van mij om een eigen ochtendshow te maken en deze kans grijp ik dus met beide handen aan”.

Programmadirecteur Roland Snoeijer van Radio 10: ‘Wij zijn zeer blij met de komst van Tim naar Radio 10. Tim Klijn en de Grootste Hits Aller Tijden is een perfecte match. Zijn programma zal een vrolijk nieuw geluid worden op de radio in de ochtendspits.’

De huidige presentator van de ochtendshow, René Verkerk, blijft gewoon te horen op Radio 10 en krijgt een andere plek in de programmering.

Lees ook:Radio 10 heel trots op nieuwe luistercijfers
Lees ook:Nicolas Ruis naar Radio 10
Lees ook:Radio 10 lanceert: Radio 10 Rockhits
Lees ook:Pianoconcert no. 5 van Beethoven op 1 in Top 1000
Lees ook:Nieuwe editie van de Klassieke Top 1000 Aller Tijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>